Як заморозити аккаунт. Як захистити сторінку від заморожування.

Якщо вашу сторінку в якійсь із соціальних мереж зламали або ви просто не хочете більше їй користуватися, у вас є можливість видалити її разом з усіма записами та фотографіями. Також ви зможете знову відновити акаунт протягом деякого часу після деактивації.
Вам знадобиться
  • Інтернет.
Інструкція
1
Зайдіть в «Мої налаштування» на своїй сторінці сайту Vkontakte.ru. У нижній частині вікна ви побачите рядок «Видалити сторінку». Натисніть на неї, ваш акаунт буде видалений. Розробники Vkontakte.ru надають можливість відновити акаунт і весь його вміст в будь-який момент. Ця можливість діє приблизно протягом 6 місяців після блокування сторінки.
2
Оберіть варіант видалення своєї сторінки з сайту Facebook.com. Розробники сайту надають їх два: з можливістю повернутися і без неї. Щоб видалити сторінку з можливістю повернутися, відкрийте свій акаунт , «Налаштування акаунт а». На сторінці, внизу виберіть «Деактивувати акаунт », «Видалити». Оберіть причину відходу з запропонованих варіантів. Натисніть «Підтвердити».
3
Вкажіть пароль від акаунт а на Facebook.com і введіть запропонований код перевірки. Натисніть «Відправити». Це необхідні запобіжні заходи, які вживають розробники сайту, щоб захистити акаунт и користувачів від злому.
4
Змініть статус вашого Живого журналу з «активний» на «вилучений». Зробити це можна у вкладці «Управління». Натисніть зберегти. Журнал з усіма його записами та коментарями до нього буде заблокований. Розробники дають місяць на те, щоб відновити журнал. Якщо після цього терміну користувач не активує журнал, той буде видалений безповоротно.
5
Видаліть всі записи, зроблені вами в жж-спільнотах, і коментарі, залишені в інших журналах. Для цього на сторінці «Статус акаунт а» поставте галочки в потрібних полях. Натисніть «Зберегти».
6
Видаліть свою сторінку на сайті Odnoklassniki.ru. Для цього зайдіть в профіль. У представленому списку можливих змін виберіть «Видалити профіль». Натисніть на цей рядок. Вас попросять ввести пароль від вашої сторінки. Зробіть це, натисніть Ок. Сторінка буде вилучена відразу ж.
Зверніть увагу
Нікому не повідомляйте пароль від своїх сторінок в соціальних мережах. Шахраї можуть використовувати ваш аккаунт в вигідних їм цілях. Будьте уважні.
Корисна порада
Навіть якщо ви видалили вашу сторінку, ви завжди можете зареєструвати нову і відновити всі свої попередні контакти.