Як видалити зайву сторінку.

Управління вмістом сайтів, створених в ucoz.com, інтуїтивно зрозуміло, але початківець користувач може зіткнутися з деякими проблемами. Так, може виникнути питання про те, як видалити зайву сторінку зі свого сайту. Зробити це можна кількома способами, але в будь-якому випадку, для цього необхідно володіти правами адміністратора.
Інструкція
1
Авторизуйтесь на сайті і в меню «Конструктор» виберіть пункт «Включити конструктор», сторінка змінить свій вигляд, з'являться кордону блоків і додаткові кнопки. В категорії Main site menu («Головне меню сайту») натисніть на кнопку у вигляді гайкового ключа - відкриється додаткове вікно «Управління меню».
2
Навпроти кожного пункту меню і підміню ви побачите дві кнопки. Кнопка у вигляді олівця потрібна для редагування назв та адрес пунктів меню. Щоб видалити сторінку , натисніть на кнопку у вигляді значка [x]. Збережіть зміни, скориставшись кнопкою «Зберегти» у вікні «Управління меню», або виберіть в меню «Конструктор» пункт «Зберегти зміни». Після цього можна відключити режим конструктора, вибравши в тому ж меню відповідний пункт.
3
Видалити зайву сторінку можна також через панель управління. Відкрийте панель, вибравши в меню «Загальне» пункт «Вхід в панель управління». Введіть пароль і код безпеки. В меню, розташованому в лівій частині сторінки, виберіть розділ «Редактор сторінок». Відкриється сторінка управління модулем, виберіть на ній пункт «Управління сторінками сайту».
4
У верхній частині сторінки встановіть за допомогою списку, що випадає в настроюються полях значення «Редактор сторінок» і «Все матеріали», щоб побачити у вікні список всіх наявних сторінок. З правого боку навпроти кожного пункту і підпункту меню будуть розташовані кнопки управління. Перші дві кнопки відповідають за редагування матеріалів. Щоб видалити більш непотрібну вам сторінку , натисніть на останню кнопку у вигляді значка [х] і підтвердіть видалення в з'явилося вікні запиту, натиснувши на кнопку ОК.
5
Якщо ви не впевнені у своєму бажанні видалити сторінку , то можете тимчасово відключити її відображення. Для цього натисніть на кнопку у вигляді гайкового ключа і на сторінці редагування матеріалу встановіть маркер напроти пункту «Вміст сторінки тимчасово недоступно для перегляду» в групі «Параметри» і збережіть внесені зміни.