Як перемістити профіль користувача.

Налаштування користувача комп'ютера зберігаються в окремій спеціальній папці на диску С. У зв'язку з цим при перевстановлення операційної системи, вам доведеться заново налаштовувати параметри під свої вимоги. Якщо ви не хочете це робити, то можете перемістити свій профіль на інший диск.
Інструкція
1
Активуйте користувача «Адміністратор». Для цього запустіть головне меню «Пуск», знайдіть рядок «Комп'ютер» і натисніть на нього правою кнопкою мишки. В меню оберіть пункт «Управління». Відкриється системне вікно, в якому клацніть на пункт «Локальні користувачі» - «Користувачі». Виділіть рядок «Адміністратор» і відкрийте її властивості. Приберіть галочку біля напису «Відключити обліковий запис». Якщо ж ви хочете перенести профіль «Адміністратор», то необхідно створити нового користувача і надати йому адміністративні права.
2
Створіть каталог, в який ви хочете перенести профіль користувача . Приміром, D:/User. Робити це необхідно з-під того користувача , для якого проводиться дана операція.
3
Натисніть на кнопку «Пуск» і виберіть команду «Вийти з системи». Зайдіть в систему під Адміністратором або під новим профілем з правами адміністратора. Знайдіть на диску С папку з потрібним профілем і скопіюйте з не всі папки та файли з створений каталог. Робити це необхідно під правами адміністратора, оскільки частина файлів є системними і не просто так не копіюються.
4
Зайдіть в функцію «Виконати» меню «Пуск» і введіть команду regedit. Натисніть кнопку введення, щоб відкрити редактор реєстру. Відкрийте гілку HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/ProfileList/, в якій зберігається перелік користувачів системи. Перегорніть всі подветкой і знайдіть ту, яка містить в параметрі ProfileImagePath шлях до вашої старої папці профілю. Відкрийте даний параметр і змініть шлях на новий.
5
Вийдіть із системи і зайдіть під профілем користувача , який переноситься. Відкрийте редактор реєстру і перейдіть в гілку HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/Shell Folders. Змініть всі параметри розділу, вказавши новий шлях в папці профілю. Перезавантажте комп'ютер, щоб налаштування вступили в силу.