Як видалити сторінку з сайту Вконтакте.

Найчастіше у користувачів соціальної мережі Vkontakte виникає бажання видалити свою сторінку . Причин цьому може бути безліч, наприклад, брак часу або втрата пароля. Існує кілька способів, завдяки яким можна видалити свою сторінку Vkontakte.
Інструкція
1
Увійдіть на свою сторінку Vkontakte і в меню в лівій частині сторінки натисніть на пункт «Мої установки».
2
Потім перейдіть по вкладці «Конфіденційність» і зі списку «Хто може переглядати мою сторінку» виберіть пункт «Тільки я».
3
Далі на вкладці «Конфіденційність» виберіть для інших параметрів приватності з відповідних випадаючих списків значення «Тільки я» або подібне «мінімальне значення». Потім натисніть «Зберегти».
4
Поверніться на свою сторінку і видаліть всі раніше введені вами дані з розділів «Інформація», «Освіта» і т.д.
5
Зайдіть в розділ «Мої фотографії» і видаліть всі фотографії та альбоми.
6
Видаліть всю інформацію з розділів «Нотатки», «Зустрічі», «Групи» і т.д.
7
Очистіть розділ «Аудіозаписи» і «Відеозаписи».
8
Видаліть всі вхідні і вихідні особисті повідомлення.
9
Потім відкрийте пункт «Мої установки», далі вкладку «Загальні» і в групі «Додаткові сервіси» зніміть галочки біля кожного пункту. Завдяки цьому втечуть всі розділи з вашого акаунта.
10
Після проведених операцій вийдіть з аккаунта і не входите в нього 30 днів, після цього часу система його автоматично видалить.
11
Зайдіть в пункт «Мої установки», потім натисніть на «Чорний список» і впишіть туди «Павло Дуров» (без лапок). Натисніть «Додати до чорного списку». Після цього ваша сторінка Vkontakte повинна буде піти.
12
З літа 2011 року адміністрація соціальної мережі Vkontakte дала можливість своїм користувачам видаляти свою сторінку більш простим способом. Для цього увійдіть в сервіс «Мої установки» і в самому низу сторінки розділу «Загальні» натисніть на посилання «Ви можете видалити свою сторінку». Потім виберіть із запропонованого списку причину видалення і натисніть «Видалити сторінку». В даному випадку ви зможете відновити акаунт з усіма даними, для цього просто натисніть на посилання «Відновити сторінку».