Як очистити кеш браузера Chrome. повідомлення в контакті кеш google chrome.

Google Chrome є одним з найпопулярніших браузерів. Він досить простий у використанні, швидко завантажує сторінки, а пошукові запити можна вводити відразу в адресному рядку. І, зрозуміло, як і у будь-якого іншого браузера , у Google Chrome періодично необхідно чистити кеш.
Інструкція
1
Все браузери, в тому числі і Chrome, при роботі зберігають частину інформації на жорсткому диску. Це дозволяє завантажувати раніше переглянуті сторінки швидше, заощаджуючи не тільки час, але й гроші користувачів з помегабайтно тарифами. Часом може виникнути необхідність почистити кеш, щоб звільнити місце на жорсткому диску і збільшити швидкість роботи комп'ютера.
2
У кожного браузера своя система очищення кеша. Для того щоб зробити це в Google Chrome, вам необхідно виконати наступну послідовність дій: закрийте браузер, натиснувши на хрестик, розташований у правому верхньому куті вікна програми, а потім відкрийте його знову з однієї порожньої вкладкою. Виберіть «Налаштування управління Google Chrome» в головному меню браузера. Потім натисніть «Очистити дані переглядача» (воно ж «Clear browsing data»). Також ці дії можна замінити комбінацією клавіш Ctrl + Shift + Del.
3
У вікні з командами поставити галочки біля наступних пунктів: очистити історію завантажень, очистити історію переглядів, очистити кеш, видалити файли cookie. Також на ваш розсуд ви можете видалити збережені паролі і очистити дані форм. Після цього виберіть період, інформацію за який ви хотіли б видалити, і натисніть «Очистити дані переглядача».
4
Очистити кеш Google Chrome можна й іншим способом. У правій верхній частині браузера натисніть на гайковий ключ. У вікні, виберіть «Параметри», а в наступному вікні - «Розширені». Далі вам необхідно натиснути кнопку «Видалити дані веб-перегляду», після чого вам відкриється вікно "Очистити дані переглядів». Потім ви, як і в першому способі, зможете виділити ті пункти, які ви хотіли б видалити.
5
Якщо ви вирішили відмовитися від операції, використовуйте кнопку «Закрити», щоб вийти з меню налаштувань.