Як скасувати пропозицію ВКонтакте.

Соціальні мережі дають чудову можливість знайти старих знайомих і подружитися з людьми, які цікавляться тим же, чим і ви. Мережа « Вконтакте » - одна з найпопулярніших. Вона дозволяє як запропонувати дружбу іншому користувачеві, так і відмовитися від цього кроку.
Вам знадобиться
  • - сторінка «Вконтакте».
Інструкція
1
Знайдіть в пошуковику цікавого вам користувача. Вийдіть на його сторінку. Щоб слідкувати за оновленнями, які доступні всім зареєстрованим користувачам «Вконтакте», вам достатньо натиснути на клавішу «Додати в друзі», яка знаходиться трохи нижче юзерпік. Правда, якщо людина не відповість вам взаємністю, ви зможете бачити не всі записи. Власник зацікавила вас сторінки потрапить до вас в кумири, і ви зможете заглядати до нього в гості просто по посиланню.
2
Деякі користувачі соціальних мереж дуже уважно ставляться до того, записали їх в друзі чи ні. Багатьом не подобається, коли відмовив їм у дружбі користувач автоматично потрапляє в розряд «Кумири». Якщо ви ставитеся до цієї категорії і користувач, якому ви запропонували дружити, не відповідає вам взаємністю, ви можете відкликати свою пропозиція. Вийдіть на потрібну сторінку.
3
Під юзерпике ви знайдете кнопку, на якій написано: «Ви відправили такому-то користувачеві заявку в друзі, а також підписалися на поновлення його сторінки». Рядком стоїть посилання «Скасувати». Натисніть на неї - ваша пропозиція дружби втратить силу.
4
У вас може виникнути необхідність видалити якогось користувача з друзів. Вийдіть на потрібну сторінку і знайдіть напис про те, що даний користувач у вас в друзях. Там же ви побачите посилання з пропозицією прибрати його з друзів. Натиснувши на неї, ви позбудетеся можливості відслідковувати оновлення його сторінки. Але при цьому він залишиться в ваших передплатників, і йому будуть доступними матеріали, які ви тримаєте відкритими для всіх зареєстрованих «Вконтакте».
5
Прибрати з друзів можна й іншим способом. Зайдіть на сторінку «Мої друзі». Там ви знайдете список. Поруч з кожним іменем є опція «Прибрати з друзів». Достатньо тільки натиснути на посилання. На цій же сторінці ви можете і внести когось в особливий список або, навпаки, вивести з нього.
6
Щоб позбавити неприємного вам користувача відправляти вам повідомлення і стежити за оновленнями вашої сторінки, внесіть його в чорний список. Увійдіть в "Налаштування". У верхньому меню ви побачите вкладку «Чорний список». Зайдіть в нього. У верхній частині сторінки ви побачите віконце, в яке необхідно внести ім'я користувача або адресу його сторінки. Друге переважно.