Як заблокувати аккаунт.

Спілкування в соціальних мережах припускає наявність власного аккаунта . Іноді виникає необхідність заблокувати свою сторінку на деякий час в силу різних причин.
Інструкція
1
Якщо вам потрібно заблокувати свою сторінку в соціальній мережі «Мій світ», зайдіть на сайт, авторизуйтесь і перейдіть в розділ «Настройки», що знаходиться зліва від вашої фотографії. Далі перед вами відкриється вкладка, на якій необхідно натиснути кнопку «Видалити Мій світ». Таким чином відбудеться його блокування на 48 годин, протягом яких ви зможете скасувати видалення аккаунта , натиснувши на кнопку з відповідною назвою.
2
У випадку, якщо ви хочете заблокувати свою сторінку на ресурсі Ebay, авторизуйтесь в сервісі, зніміть всі грошові кошти, які є на вашому рахунку, він повинен бути порожній. Перевірте, чи не залишилося у вас відкритих лотів або активних продажів, чи з усіма постачальниками зроблено розрахунок, чи немає невиконаних замовлень. Перейдіть на сторінку http://pages.ebay.com/help/account/closing-account.html і відправте запит про закриття вашого аккаунта . Щоб здійснити дану дію, вам доведеться погодитися з висунутими умовами ресурсу і вибрати який-небудь з варіантів: видалити або тимчасово заблокувати сторінку.
3
Щоб заблокувати аккаунт у соціальній мережі «В контакті», авторизуйтесь і увійдіть на свою сторінку. Перейдіть в розділ "Налаштування", виберіть вкладку «Загальні». Вкажіть причину, по якій ви це робите. Ваша сторінка буде знаходитися в режимі блокування кілька місяців, після чого віддалиться повністю (якщо ви за цей час не розблоковуєте аккаунт).
4
Аналогічною є процедура і блокування або видалення профілю з мережі Facebook. Крім інших причин, там вказуються ще й такі: «це тимчасово», «я повернуся» і т.д.
5
Заблокувати свій профіль на «Однокласниках» у вас навряд чи вийде, але зате з'явилася можливість його видалити. Отже, якщо вам потрібно позбавитися від аккаунта в даної соціальної мережі, зайдіть на свою сторінку і в її нижній частині виберіть розділ: «Регламент». У самому низу сторінки регламенту натисніть посилання: «Відмовитися від послуг». Вкажіть причину, по якій ви це робите і натисніть кнопку ОК.
Користувачі соціальної мережі «Мій світ» давно звернули увагу на відсутність можливості приховати окрему фотографію від чужих очей. Однак є маленька хитрість, за допомогою якої можна заблокувати будь-яке фото від сторонніх.
Інструкція
1
Щоб закрити свою фотографію від небажаних переглядів, перейдіть на свою сторінку і виберіть потрібну фотографію .
2
Тепер клацніть на значку олівця в правому верхньому кутку сторінки трохи вище фотографії, щоб перейти в меню «Властивості фотографії».
3
Відкриється сторінка, на якій можна відредагувати властивості фотографії, змінивши назву, опис, тему фото і т.д. Вам потрібен розділ «Перемістити фото в альбом». Клацніть на стрілці і в меню виберіть пункт «Новий альбом».
4
В додатковому меню вам буде запропоновано дати назву альбому і вибрати для нього обмеження доступу. Знову клацніть на стрілку, щоб в меню вибрати тип доступу: тільки для себе, друзям, кращим друзям, друзям з блогів або по паролю.
5
Налаштувавши доступ, натисніть кнопку «Зберегти», і ваша фотографія буде заблокована від сторонніх очей.