Як відновити альбом вконтакте. відновити фотографії вконтакте.

Соціальна мережа "ВКонтакте" є найбільшим фотохостингом на просторах СНД. Кожен день на сайт завантажується більше 12 мільйонів нових фотографій і зберігається понад 4 мільярдів вже завантажених. Тому якщо ви випадково видалили свій альбом, відновити його буде дуже непросто, але є кілька способів.
Вам знадобиться
  • - доступ в інтернет;
  • - будь-який інтернет-браузер;
  • - посилання на вилучені фотографії.
Інструкція
1
Якщо ви помилково видалили альбом зі свого аккаунта "ВКонтакте" і одразу помітили, то це можна легко виправити. При видаленні фотографії або цілого альбому висвічується рядок «Фотографії видалені. Відновити ».
2
Клацніть лівою кнопкою мишки по опції «Відновити» один раз, і вилучені фотографії з альбому знову з'явиться на своєму місці і стануть доступні для перегляду. Залишаться також всі коментарі та інші позначки. Але якщо ви після видалення відразу ж покинете сторінку «Редагування альбому», то відновити вилучені фотографії буде вже неможливо.
3
Якщо в альбомі раптово пропала частина фотографій і залишилися тільки порожні образи, стало неможливо їх переглядати, коментувати або відзначати людей, залиште скаргу, написану за визначеною формою. Не забудьте вказати посилання на зниклі фотографії, попередньо знявши з них приватність. Залишайте заявку тільки тоді, якщо фото не з'являється більше одного тижня.
4
Існує думка, що всі видалені вами альбоми все одно зберігаються на сервері сайту. Спробуйте написати лист в техпідтримку. Можливо, вони зможуть знайти, переглянути і повернути вам альбом. "ВКонтакте" зберігає багато віддаленої інформації, але враховуючи велику кількість користувачів, адміністраторам важко знайти потрібну. Якщо у вас записані прямі лінки на фото, це значно полегшить завдання і скоро вони будуть вам доступні.
Зверніть увагу
Якщо скарга до адміністрації "ВКонтакте" з приводу зникнення фотографій написана не за формою, вона розглядатися не буде.
Корисна порада
Якщо замість фотографії з'явився напис «сервер тимчасово недоступний», це позначає, що на сайті ведуться технічні роботи і необхідно трохи зачекати. Обновіть сторінку через декілька хвилин, і фотографії будуть на місці.