Як змінити псевдонім в Моєму Світі. Як змінити логотип в моєму ко.

Поняття «нікнейм» знайоме всім нам. Хтось вибирає ім'я, яким мріяв назватися з дитинства, хтось - ім'я улюбленого персонажа. Однак переваги міняються і іноді виникає потреба змінити нікнейм. На сервісі Mail.ru це зробити досить просто.
Вам знадобиться
  • Комп'ютер із підключенням до інтернету
Інструкція
1
Зайдіть на сторінку сервісу Mail.ru. Знайдіть в лівому верхньому кутку форму авторизації і введіть в неї свій логін і пароль. Клікніть по кнопці «Увійти». Ви потрапите на сторінку, де відображуються отримані Вами листи, а також присутні посилання на інші сервіси проекту, які знаходяться у верхній горизонтальній рядку меню.
2
Знайдіть посилання «Мій світ». Вона розташована у верхньому рядку сторінки, в списку сервісів, з лівого боку. Клацніть по ній, щоб перейти до сервісу «Мій світ». Після переходу ви отримаєте доступ не тільки до всіх сервісів, а й до списку друзів, іграм, співтовариствам і власної анкеті, а також до редагування всіх персональних даних, включаючи і нікнейм.
3
Зліва у верхній частині сторінки, під логотипом «Мій Мир@mail.ru» знайдіть меню зі списком сервісів. Зараз ви перебуваєте на сервісі «Моя сторінка» і цей пункт в меню виділений кольором і жирним шрифтом. Знайдіть пункт меню «Анкета», він у списку знаходиться прямо перед посиланням «Ще» - передостаннім.
4
Клацніть по пункту "Анкета". Перед вами відкриється сторінка редагування. Тут можна повністю змінити інформацію про себе і додати нову, якщо ви тільки обживаються сайт і не всі поля ще заповнені. Першою ж рядком йде поле, обов'язкове для заповнення - « Псевдонім ». Зараз у ньому значиться той нік, який ви вказали при реєстрації. Змініть його на бажаний, відредагуйте, якщо це необхідно, інші пункти своєї анкети.
5
Прокрутіть сторінку до кінця. Внизу ви знайдете дві кнопки: «Зберегти» і «Відновити». Кнопка «Зберегти» запише всі зроблені вами зміни, а кнопка «Відновити» - поверне ті дані, що були в анкеті до початку редагування. Якщо ви впевнені у веденні змінах, клікайте по кнопці "Зберегти". Сторінка оновиться. Тепер ви можете виправити що-небудь і зберегти заново або перейти до іншого сервісу - всі внесені при останньому редагуванні зміни вже збережені і застосовані до всіх сторінок.