Як відключити швидкі клавіші. зміна значення клавіші.

Процедура відключення швидких, або гарячих, клавіш може знадобитися користувачеві комп'ютера, що працює під управлінням ОС Windows, з кількох причин. Рішення задачі може бути знайдено в редагуванні записів системного реєстру.
Інструкція
1
Для блокування всіх гарячих клавіш, існуючих в ОС Windows (крім поєднань Win і L і Win і U), викличте головне системне меню, натиснувши кнопку «Пуск» і перейдіть в діалог «Виконати». Надрукуйте regedit в рядку «Відкрити» та підтвердіть запуск утиліти редактора реєстру, натиснувши кнопку OK.
2
Розкрийте гілку HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer і створіть новий строковий параметр DWORD зі значенням 1. Завершіть роботу утиліти редактора і перезавантажте систему для застосування зроблених змін.
3
Для того щоб відключити всі можливі поєднання клавіші Win поверніться в головне меню «Пуск» і перейдіть в пункт "Всі програми". Розкрийте посилання «Стандартні» і запустіть додаток «Командний рядок». Надрукуйте gpedit.mac в текстовому полі інтерпретатора команд Windows і підтвердіть запуск утиліти редактора групових політик, натиснувши функціональну клавішу Enter.
4
Розкрийте посилання «Конфігурація користувача» у вікні редактора і перейдіть в розділ «Адміністративні шаблони». Розгорніть вузол «Компоненти Windows» і відкрийте елемент «Провідник Windows». Виберіть політику «Відключити поєднання клавіш Windows + X" і вкажіть значення «Включити». Завершіть роботу утиліти редактора групових політик і перезавантажте систему для застосування зроблених змін.
5
Для відключення швидких клавіш в Google Desktop знову поверніться в головне меню «Пуск» і ще раз перейдіть в діалог «Виконати». Надрукуйте regedit в рядку «Відкрити» та запустіть редактор реєстру, натиснувши кнопку OK.
6
Розкрийте гілку HKEY_CURRENT_USERSoftwareGoogleGoogleDesktopPreferences і створіть новий строковий параметр з ім'ям hot_key_flags. Розгорніть створений параметр подвійним кліком миші і надайте йому значення 0. Завершіть роботу редактора і перезапустите Google Desktop для застосування зроблених змін.