Як скасувати відправку повідомлення Вконтакте. скасувати надіслано повідомлення.

У соціальній мережі Vkontakte можна видалити відправлене іншому користувачеві повідомлення, якщо ви раптом передумали або воно втратило свою актуальність. Зробити це можна одним з нижчеописаних способів.
Інструкція
1
Зайдіть на свою сторінку Vkontakte і знайдіть посилання «Мої повідомлення» або «Мої друзі», що знаходиться в лівій частині меню. Якщо цих посилань у вас немає, зайдіть в «Мої налаштування», потім у вкладку «Загальні» і «Додаткові сервіси». Там галочками позначте посилання, які ви бажаєте бачити в лівій частині свого аккаунта. Тепер ви можете скасувати відправку повідомлень в залежності від того, кому ви їх відправили.
2
Щоб видалити повідомлення, відправлене одному зі своїх друзів, виберіть даного користувача за допомогою вкладки «Мої друзі» і натисніть пункт «Надіслати повідомлення», що знаходиться відразу під фотографією. Перед вами відкриється форма для введення повідомлення, але нічого в ній не пишіть. У лівому нижньому куті цього вікна натисніть «Перейти до діалогу». Після цього відкриється вся ваша переписка з даними другом.
3
Тепер ви можете видалити потрібні, точніше, вже не потрібні повідомлення. Для цього натисніть на повідомлення правою кнопкою миші так, щоб праворуч з'явилася галочка, а в правому верхньому куті над діалогом натисніть на пункт «Видалити». Даним способом ви одночасно можете видалити від 10 до 20 повідомлень. Але спочатку перевірте, чи не містять вони важливої інформації. Якщо ви ненароком видаліть повідомлення, то його можете його відновити, воспользуясь відповідної підказкою, яка з'явиться після видалення.
4
Ви можете скасувати відправку повідомлення користувачу, що не є вашим другом. Для цього зайдіть в свій аккаунт соціальної мережі Vkontakte і натисніть на «Мої повідомлення». У верхній частині відкрилася сторінки виберіть «Відправлені», перед вами з'явиться список всіх відправлених вами повідомлень, біля кожного з яких буде кнопка «Видалити». Ви можете видаляти їх по одному або відразу декілька, поставивши праворуч у кожного повідомлення галочку і натиснувши вгорі відповідну кнопку.