Як відключити гостя.

Поняття «гість» в інтернеті можна розглядати в різних контекстах. Операційна система Windows розрахована на декількох користувачів, для кожного з яких створюється свій власний аккаунт. Щоб видалити обліковий запис «Гість», необхідно виконати ряд певних дій. А для закриття доступу небажаним « гостям » в якійсь із соціальних мереж, існує також свій алгоритм.
Вам знадобиться
  • Доступ в інтернет.
Інструкція
1
Для забезпечення тимчасового доступу користувача до комп'ютера створюється обліковий запис гостя. Людина, що увійшов в систему як «Гість», не має право встановлювати обладнання та програмне забезпечення, створювати пароль або змінювати параметри. Так як гостьовий обліковий запис дозволяє користувачам входити в мережу і працювати в Інтернеті, її рекомендується відключати (якщо дана опція не використовується).
2
Зайдіть в «Панель управління» через меню «Пуск». Відкрийте сторінки служби «Облікові записи користувачів», за допомогою якої відбувається управління та налаштування вищевказаних параметрів в операційній системі Windows. У вікні даної служби відображаються всі наявні акаунти операційної системи.
3
Оберіть ту обліковий запис користувача, яку потрібно відключити. Клікніть по її значку. Перед вами відкриються настройки аккаунта. Щоб відключити користувача, необхідно натиснути на посилання «Видалення облікового запису».
4
Далі виберіть дію, яку потрібно провести з файлами удаляемой облікового запису. Їх можна зберегти як файли облікового запису адміністратора, або ж повністю видалити з комп'ютера. Вибравши необхідну дію, підтвердіть видалення акаунта користувача.
5
Тепер при включенні комп'ютера користувачам не буде надаватися вибір облікового запису для входу. Візьміть до уваги, що акаунт «Гість" не видаляється повністю, а лише тимчасово відключається. При бажанні його можна знову включити назад, виконавши аналогічний ряд послідовних дій.
6
Якщо ж ви не хочете, щоб «гості» відвідували вашу сторінку в якійсь із соціальних мереж, наприклад: «Мій світ», «Однокласники», «Вконтакте» і т.д., її можна закрити, зробити недоступною для перегляду, відправивши sms-повідомлення на запропонований номер. Більш детальну інформацію шукайте в інтерфейсі головного вікна соціальної мережі, в розділі «Налаштування доступу». У багатьох соціальних мережах, наприклад, в «Однокласниках», можна «забанити» небажаного гостя, за допомогою опції контекстного меню, викликаного на його фотографії або аватарі.