Що не зберігати пароль у пошті.

При створенні свого електронного ящика ви можете значно спростити вхід в пошту, якщо скористаєтеся функцією збереження пароля. В даному випадку вам не потрібно буде щоразу при перевірці пошти вводити пароль і логін. Але якщо на комп'ютері працюють і інші люди, пароль краще не зберігати.
Вам знадобиться
  • - зареєстрований електронний ящик.
Інструкція
1
Все поштові сервіси для зручності клієнтів надають можливість збереження пароля і логіна, що використовуються для входу в електронний ящик. Звичайно ж, дана функція дуже зручна, якщо комп'ютером користується одна людина. Але якщо доступ до нього мають кілька користувачів, найкраще убезпечити свої дані і відключити послугу збереження пароля.
2
Для цього потрібно зайти в свій електронний ящик з головної сторінки поштового сервісу - «Яндекса», «Майл.ру», «Рамблера» і т.д. Потім в поштовому вікні, де для входу в e-mail зазначаються облікові відомості, залишити порожнім прямокутник поруч з написом «Зберегти пароль ». Втім, внести зміни в даний розділ ви зможете в будь-який час. Для цього достатньо буде відвідати меню "Налаштування" вашого e-mail і зайти в розділ «Безпека».
3
В «Mail.ru» змінити настройки доступу можна, натиснувши на верхній панелі поштового ящика кнопку «Ще», і знайти в випадаючому вікні пункт "Налаштування", з якого необхідно буде перейти в розділ «Безпека». Опинившись на сторінці змін параметрів безпеки, поставте заборона на збереження логіна e-mail. Введіть поточний пароль і збережіть зміни.
4
В "Яндексі" також є можливість збереження пароля, відключити яку теж досить легко. Для цього достатньо перейти до налаштувань доступу на сторінці «Яндекс. Паспорт ». Поставте відмітку в другому пункті - навпроти рядка «Ніколи мене не пізнавати» - і введіть поточний пароль від пошти. Натисніть «Зберегти» для внесення змін. Після даного кроку для входу в електронну пошту вам кожен раз доведеться вводити свої дані - логін і пароль .
5
Аналогічні функції збереження пароля підтримують всі поштові сервіси. Зверніть увагу, що в браузері також є функція збереження паролів і інших даних. Поставте заборона для даної опції і час від часу чистите пам'ять браузера. Особливо, якщо в поле для авторизації з'явилися ваші дані.