Як в Firefox зберегти сесію. збереження сесії в mozilla firefox.

Під час роботи в мережі інтернет користувач може випадково закрити браузер або ж буде змушений це зробити в разі виникнення помилок. Щоб не шукати раніше відкриті вкладки при новому запуску оглядача, в Mozilla Firefox можна відновити попередню сесію .
Інструкція
1
В останніх версіях додатка Mozilla Firefox більше не видається запит на збереження вікон і вкладок, тому вам необхідно налаштувати браузер. Відкрийте браузер і виберіть в меню «Інструменти» пункт "Налаштування". Відкриється нове діалогове вікно.
2
Перейдіть в ньому на вкладку «Конфіденційність». В групі «Історія» встановіть за допомогою списку значення «Буде запам'ятовувати історію» в поле Firefox. Збережіть ці настройки, натиснувши на кнопку ОК у правому нижньому куті вікна.
3
В ситуації, коли сесія буде несподівано перервана, перезапустите інтернет-оглядач. В меню «Журнал» виберіть команду «Відновити попередню сесію », якшо по ній лівою кнопкою миші. Завантажаться всі вкладки, які були активні під час екстреного закриття вікна браузера.
4
Використовуючи опцію «Відновити попередню сесію », враховуйте один нюанс: якщо ви послідовно закриєте всі відкриті вкладки, а потім - вікно браузера, відновиться тільки одна вкладка (та, яка залишалася активною на момент виходу з програми). Щоб такого не сталося, закривайте браузер або кнопкою [x] у правому верхньому кутку вікна, або командою «Вихід» з меню «Файл», а не окремі вікна і вкладки.
5
Якщо при запуску браузера у вас відкривається предустановленная домашня сторінка Firefox, а не та, яку ви призначили самостійно, у вікні програми також може бути опція «Відновити попередню сесію ». Натисніть на кнопку з даною командою і дочекайтеся, поки відновляться відкриті вами раніше вкладки. Якщо інтерфейс англійською мовою, на кнопці буде напис Restore Previous Session.
6
Щоб змінити призначену домашню сторінку на предустановленную, в меню «Інструменти» виберіть пункт "Налаштування", в діалоговому вікні відкрийте вкладку «Основні». Натисніть на кнопку «Відновити за замовчуванням» в групі «Запуск» і застосуєте нові налаштування кнопкою ОК.