Як повернути обліковий запис.

Бувають ситуації, коли при програмному або системному збої облікові записи користувачів з операційної системи видаляються, і при завантаженні комп'ютера увійти в систему під своїм логіном не представляється можливим. Для операційних систем Windows XP і вище існує спеціальна утиліта, яка допомагає вирішити дану проблему. Вона називається «Відновлення системи» (System Restore).
Інструкція
1
Щоб повернути комп'ютер в стан, в якому він перебував до збою, зайдіть в меню «Пуск» -> «Усі програми» -> «Стандартні» -> «Службові» (All Programs -> Accessories -> System Tools ).
2
Перед вами відкриється вікно «Ласкаво просимо в майстер відновлення системи» (Welcome To System Restore). Натисніть на пункт «Далі» (Next).
3
У формі «Вибір точки відновлення» (Select A Restore Point) виберіть ту дату, коли операційна система працювала добре, і натисніть на пункт «Далі» (Next).
4
Після цього запуститься утиліта для відновлення стану операційної системи до збою.
5
На завершення роботи цієї утиліти комп'ютер перезавантажиться, після чого облікові записи, які були видалені, з'являться в вікні вибору користувачів. Зверніть увагу, що відновляться всі профілі цього комп'ютера. Якщо ви встановлювали будь-які програми, вони втечуть. Якщо проведені операції не допомогли, ви можете повернути операційну систему до вихідного стану. Для цього скасуйте результат роботи утиліти «Відновлення системи» (System Restore).
6
Для цього зайдіть в утиліту «Відновлення системи» (System Restore). У формі «Ласкаво просимо в майстер відновлення системи» (Welcome To System Restore) виберіть пункт «Скасувати останнє відновлення» (Undo My Last Restoration). Далі слідуйте підказкам системи. Після цього комп'ютер знову перезавантажиться.
7
Допоможе дана утиліта чи ні, залежить від налаштувань операційної системи вашого комп'ютера і об'єму жорсткого диска. Справа вся в тому, що вся системна інформація зберігається на жорсткому диску, а якщо місця на ньому не вистачає, старі дані затираються новими. Крім того, щоб заощадити місце на жорсткому диску, утиліту «Відновлення системи» можна відключити, але робити це вкрай небажано.