Як додати Вконтакте всіх друзів на відео.

На сьогоднішній день представлений величезний вибір апаратури, здатної проводити відеозйомку. Фото, відео та веб-камери, стільникові телефони ... Користувачі соціальної мережі «ВКонтакте» додають щодня сотні відеозаписів на свої сторінки. Якщо у вас було значуща подія, ви зняли його і хочете розповісти про це, додайте відеоролик до себе на акаунт і відзначте всіх друзів.
Вам знадобиться
  • Комп'ютер з доступом в інтернет.
Інструкція
1
Увійдіть у свій аккаунт «ВКонтакте» за адресою vk.com, введіть пароль і логін на головній сторінці. Тут же ви можете зареєструвати новий обліковий запис, якщо у вас такої немає.
2
Натисніть меню «Мої відеозаписи», у вікні, у правому верхньому куті буде напис «Додати відеоролик».
3
У новому вікні ви можете вибрати додавання відео по посиланню з інших сайтів, додавання з пошуку вже розміщених відеозаписів, або додати свою, вказавши назву і опис. Далі натисніть «Вибрати файл» або «стандартний завантажувач». Вкажіть потрібний відео-файл у форматах * .AVI, * .3GP, * .MP4, * .MPEG, * .MOV, * .WMV або * .FLV. Зачекайте, поки відео завантажиться. Швидкість завантаження залежить від швидкості інтернет-з'єднання.
4
Якщо ви додали відео з іншого сайту (наприклад RuTube.ru), ви не зможете на ньому відзначити друзів. Така опція доступна тільки на відеороликах, завантажених через ваш аккаунт в соціальну мережу.
5
«ВКонтакте» досить динамічно розвивається, і в різний час писалися різні скрипти, що дозволяють відзначити всіх друзів на відеозапису відразу. На даний момент, а саме квітень 2012 року, приклад подібного скрипта для «ВКонтакте» в просторах інтернету не виявлено. Це значить, що всіх друзів вам доведеться відзначати самостійно за допомогою відповідного пункту «Відзначити».
6
З'явиться вікно «Виберіть користувачів». У ньому будуть написані імена ваших друзів, навпроти імен стоїть значок +. Натисніть його навпроти кожного з користувачів, після клікніть «Зберегти». Якщо ви не хочете відзначати кого-небудь, перед тим, як натиснути «Зберегти», знайдіть ім'я небажаного користувача і відзначте навпроти нього значок Х.
Зверніть увагу
Соціальна мережа «ВКонтакте» не пропонує можливості відзначити всіх друзів на відео відразу однією дією. У зв'язку з цим в інтернеті поширюються застарілі скрипти, або скрипти, що представляють потенційну небезпеку.