Як скасувати додавання в друзі. Як скасувати заявку на додавання в друзі.

При проведенні якогось часу в соціальній мережі у деяких користувачів виникає проблема, коли необхідно не шукати «друзів», а відмовлятися від них. Або людина не сподобався, або ви передумали з ним спілкуватися - в будь-якому випадку ви хочете скасувати заявку на додавання в друзі.
Інструкція
1
У мережі «Однокласники» все заявки на додавання в «друзі» відображаються у вкладці «Сповіщення». Відкрийте вашу сторінку в соціальній мережі і знайдіть пункт «Сповіщення» у верхньому меню. Прямо на іконці буде відображено кількість нових або вже прийнятих заявок дружби. Натисніть на цю іконку і перегляньте список користувачів, що пропонують стати друзями. Під кожним з таких користувачів ви побачите кнопку «Ігнорувати» - натисніть на неї, якщо ви хочете скасувати пропозицію дружби.
2
Навігація мережі «ВКонтакте» влаштована іншим чином - все пропозиції дружби зберігаються у вкладці «Мої друзі». Відкрийте свою сторінку в даної соціальної мережі і виберіть у лівому меню розділ «Мої друзі», а потім «Заявки в друзі». На екрані з'явиться список користувачів, відіслав вам свою заявку на додавання в друзі. Якщо ви хочете відмовитися від одного з пропозицій, натисніть на клавішу «Відхилити» навпроти даних людини. Функціями мережі «ВКонтакте» передбачається також можливість скасувати власні заявки на дружбу. Якщо ви передумали ставати друзями з ким-небудь з ваших знайомих, натисніть пункт «Вихідні заявки» в тій же вкладці «Заявки в друзі» і клацніть по кнопці «Відписатися».
3
Для відміни пропозиції дружби в мережі «Мій світ», створеної в рамках Mail.ru, відкрийте свій профіль і перейдіть по вкладці «Друзі» до переліку розділів «Всі друзі», «Друзі на сайті» і «Пропозиції дружби ». Виберіть останній пункт і у вікні, натисніть на «Відмовитися» навпроти того користувача, який вам не цікавий в якості одного.
4
Що стосується мережі Facebook, то скасування пропозиції дружби здійснюється ще простіше. Натисніть на іконку із зображенням двох чоловічків в лівому верхньому кутку на сторінці і виберіть пункт «Не зараз» біля заявки від неугодного користувача.