Як відкрити прихований альбом.

На сайті «ВКонтакте» є можливість приховати альбом зі знімками від очей цікавих користувачів (обмежити перегляд для деяких або ж залишити тільки для себе знімки). Проте можливо і повернути перегляд зображень.
Вам знадобиться
  • Комп'ютер з доступом в інтернет, реєстрація на сайті «ВКонтакте»
Інструкція
1
Зайдіть на свою сторінку на сайті «ВКонтакте», занісши логін і пароль у відповідні поля. З правого боку від головної фотографії (аватарки), у списку розділів вашого аккаунта знайдіть посилання «Мої фотографії» і натисніть на неї лівою кнопкою мишки один раз. Перед вами відкриється список ваших альбомів із завантаженими знімками. Знайдіть потрібне фотохостингів і клацніть по ньому мишкою. Потрапити до фотографій ви можете й іншим шляхом - правої сторони на вашій сторінці під списком друзів і підписок знайдіть розділ «Фотоальбоми» і зайдіть в нього, клікнувши на напис лівою кнопкою мишки один раз.
2
Перед вами відкриється сторінка з завантаженими знімками. У верхній її частині з правого боку знайдіть напис «Редагувати альбом» і натисніть на неї лівою кнопкою мишки один раз. З'явиться сторінка з редакцією ваших знімків.
3
У верхній частині сторінки, під полем з описом альбому знайдіть дві категорії редагування - «Хто може переглядати цей альбом?» І «Хто може коментувати фотографії?». Праворуч від кожної категорії натисніть правою кнопкою мишки один раз за наявною там написи. У віконці вибору клікніть по «Всі користувачі» в першому і другому випадку.
4
Під категоріями знайдіть кнопку «Зберегти зміни» і натисніть на неї один раз лівою кнопкою мишки. Після цієї операції ваші знімки будуть доступні до перегляду всім бажаючим.
5
На сайті «ВКонтакте» ви можете переглянути також і закриті альбоми інших користувачів. Для цього в адресному рядку скопіюйте id-номер аккаунта потрібну людину. Потім вставте цей номер в адресний рядок в новій вкладці http://vkontakte.ru/photos.php?id=000000. Замість «000000» підставте індивідуальний номер сторінки цікавого вам людини. Після цього натисніть «Enter» на клавіатурі і перед вами з'являться альбоми користувача.