Як відкрити доступ до сторінки. Як відкрити сторінку вконтакті.

Якщо в інтернет-спілкуванні з вами деякі користувачі сайту «ВКонтакте» відчувають незручності, то напевно, варто відкрити доступ до своєї сторінки. Тим більше, що за допомогою налаштувань приватності ви можете вибрати, що відкриєте іншим користувачам.
Вам знадобиться
  • Комп'ютер з доступом в інтернет, наявність сторіночки на сайті «ВКонтакте».
Інструкція
1
Зайдіть на свою сторінку на сайті «ВКонтакте». Праворуч від Аватрки (головної фотографії, «обличчя» вашого акаунта) розташовується список опцій. Знайдіть серед них «Мої установки» і натисніть на цю опцію один раз лівою кнопкою мишки. Потім у верхній частині відкрилася сторінки знайдіть опцію «Конфіденційність» і клікніть на неї мишкою.
2
Перед вами з'явиться список категорій приватності. Праворуч від кожного критерію приватності розташовані варіанти відповідей. Щоб їх побачити - клікніть по одному з варіантів лівої кнопкою мишки, і перед вами відразу ж відкриється список.
3
Щоб відкрити свою сторінку для спілкування - досить встановити критерій «Всі користувачі» у деяких категорій. В їх число входять - «Хто може запрошувати мене в спільноти», «Хто може писати мені особисті повідомлення», «Хто може дивитися фотографії зі мною», «Хто може дивитися відеозаписи зі мною», «Хто може бачити список моїх аудіозаписів». А також - «Хто бачить чужі записи і коментарі на моїй стіні», «Хто може залишати записи на моїй стіні», «Хто може коментувати мої записи», «Хто бачить основну інформацію моєї сторінки», «Хто може бачити мої адреси», «Про які заявках у друзі приходять оповіщення» і «Кому в інтернеті видна моя сторінка". В решті категорій встановіть ті критерії, які вам сподобаються.
4
Після того як будуть внесені всі зміни, не забудьте натиснути кнопку «Зберегти» в кінці всіх категорій. Також ви можете побачити, як звичайний користувач бачить ваш аккаунт. Для цього в самому кінці списку знайдіть рядки «Щоб переконатися в тому, що ви встановили відповідні налаштування приватності, Ви можете подивитися, як бачать Вашу сторінку інші користувачі». Клікніть по блакитним словами в цьому реченні лівої кнопкою мишки один раз, і перед вами відкриється ваша сторінка такою, якою її бачать всі користувачі.