Як відключити діалоги.

Діалог стеження за завершенням роботи операційної системи Windows, або Shutdown Event Tracker, - це для багатьох не потрібна функція. Якщо ви один з таких користувачів, знайте, що діалог цей можна відключити.
Інструкція
1
В операційних системах Windows Server 2003, а також Windows Server 2008 діалог стеження за процесом завершення роботи ОС оповіщає адміністратора про впливають на доступність сервера події.
2
Слідкувати за доступністю зручніше централізовано, тобто за допомогою журналирования і перенаправлення створених каталогів. Тому діалог стеження за процесом завершення роботи ОС для окремої групи пристроїв або ж для всього домена можна відключити за допомогою об'єкту групової політики.
3
Виберіть опцію під назвою «Відключити», або Disable, для параметра «Відображати діалог стеження за завершенням роботи», або Display Shutdown Event Tracker. Параметр цей розташований в наступному розділі редактора групової політики: «Конфігурація комп'ютера» (Computer Configuration) -> «Політики» (Policies) -> «Адміністративні шаблони» (Administrative Templates) -> «Система» (System).
4
Конфігурацію цю застосовуйте краще до певних груп, наприклад, до низькопріоритетним виробничим серверам або серверам розробки. Як правило, використання даної політики стосовно до всього домену є кроком нерозумним.
5
Простіше застосувати дану конфігурацію до окремих організаційним одиницям Active Directory. У випадку якщо це здається не зовсім зручним, можете використовувати фільтрацію по групі безпеки - для того щоб вказати конкретні облікові записи комп'ютерів, на які дана конфігурація поширюється.
6
В цьому випадку створіть єдиний об'єкт групової політики верхнього рівня, а також відфільтруйте за групами безпеки облікові записи пристроїв. Завдяки цьому можна домогтися виключення критично важливих додатків, виробничих серверів, деяких зон безпеки або систем, які повинні відповідати якимось певним вимогам.
7
У випадку з відключеним діалогом стеження важливі дані про несподівані перезагрузках операційної системи (о так званих «синіх екранах смерті», або BSOD, в тому числі) все одно будуть журналіроваться. Коли адміністратором в інтерактивному режимі виконується перезавантаження або вимикання сервера, команда на його перезавантаження або вимикання відправляється, однак повідомлення про несподіване завершення роботи не виводиться.