Як відновити спам. вконтакте листи позначений Як спам.

Сьогодні важко уявити себе без віртуального спілкування - всіляких текстових сервісів, чатів, електронної пошти. Як не сумно це визнавати, нерідко ми отримуємо в повідомленнях спам, найчастіше розсилається програмою. Але іноді навіть спам потрібно відновлювати.
Інструкція
1
Програмне забезпечення соціальних мереж і пошти дозволяє розпізнавати потенційно небезпечні повідомлення. Гірше, коли повідомлення від вашого друга чи колеги по роботі містило посилання і було помилково розпізнано як спам, при цьому таким не будучи. Не все втрачено, таке повідомлення можна відновити.
2
Соціальні сетіЕслі ви користуєтеся соціальними мережами, наприклад, «ВКонтакте» або «Однокласники», клікніть по посиланню «Повідомлення» («Мої повідомлення»). У новому вікні будуть вкладки «Отримані», «Надіслані» та «Спам». Зайдіть в останню вкладку і знайдіть лист від потрібного адресата. Радом з листом буде позначка «Відновити» («Не спам»). Клацніть по ній, і лист відновиться в папці «Отримані». Якщо ви натиснете «Видалити», лист буде відмічено як спам і його неможливо буде відновити.
3
Електронна почтаЕслі ви користуєтесь електронною поштою, наприклад, «Яндекс» або Google, за замовчуванням у вас буде завантажуватися сторінка «Вхідні». Також будуть вкладки «Відправлені» і «Спам». Радом з кожною вкладкою розташовуватиметься число - показник кількості листів. Увійдіть у вкладку «Спам», поставте поруч з потрібними або з потрібними листами галочку і клікніть по напису «Не спам» - лист буде відновлено в папці "Вхідні". Лист також буде неможливо відновити, якщо ви натиснете на напис «Видалити» («Видалити назавжди»).
4
Інші программиЕслі ви користуєтеся службами миттєвих повідомлень, наприклад, ICQ, алгоритм відновлення з папки «Спам» буде аналогічний вищеописаним пунктам.
5
Бувають випадки, коли ви випадково відзначаєте потрібне повідомлення як спам. Цей момент, як правило, передбачений творцями сайту. У всіх випадках електронне послання автоматично переноситься у відповідну папку «Спам», з якої завжди є можливість відновити цікавить вас повідомлення. В соціальних мережах поряд з поміченим повідомленням (або, наприклад, запрошенням) з'являється посилання «Відновити» - натисніть на неї, якщо ви помилково поставили відмітку.