Як повернути стару сторінку в Facebook.

Facebook - відома у всьому світі соціальна мережа, розроблена Марком Цукербергом і його партнерами в 2004 році. З моменту її створення відбулося багато змін, починаючи з редизайну сайту і сторінок користувачів, закінчуючи впровадженнями новітніх функцій.
Інструкція
1
Щоб повернути стару сторінку в Facebook, зайдіть на офіційну сторінку сайту і натисніть на посилання «Забули пароль?». Перед вами з'явиться три способи відновлення пароля: перший - це коли необхідно ввести свій e-mail або номер телефону, які були прописані в обліковому записі. Другий варіант - введення свого імені користувача в Facebook формату facebook.com/vasya або vasya. Спосіб третій - ввести ваше ім'я та ім'я друга.
2
У всіх трьох способах після введення даних відкриється одна і та ж сторінка - зміна пароля для облікового запису. Далі виберіть варіант отримання коду підтвердження особи: електронна пошта або повідомлення на телефон. Якщо раптом ви не вводили номер мобільного телефону і до того ж втратили доступ до зазначеного e-mail адресою, натисніть на посилання «Більше немає доступу?». На наступній сторінці ви зможете ввести новий e-mail, на який прийде лист з кодом підтвердження. Отже, після того як вибрали метод отримання коду, тисніть на кнопку «Змінити пароль».
3
Лист приходить відразу, але якщо у вас цього не сталося, то не забудьте перевірити папку «Спам», в більшості випадків воно знаходиться саме там. У листі буде вказано шестизначний код, який потрібно ввести на сторінці відновлення пароля. Інший спосіб - натисніть на посилання в листі і відразу ж перейдіть на нову сторінку. Тепер введіть новий пароль і ще раз натисніть на кнопку «Змінити пароль». Про успішну зміну ви будете повідомлені по e-mail. У листі буде вказано точний час і дата зміни пароля, країна, місто і ip адресу, з якої вироблялося відновлення, а також посилання, по якому можна відновити контроль над аккаунтом, якщо ви стали жертвою фішинг-атаки. Також Facebook вам запропонує додати додаткові електронні адреси і номера мобільного телефону, для посилення безпеки аккаунта. Якщо це вас не цікавить, натисніть «Зберегти і продовжити». Після цього доступ до загубленої сторінці буде відновлений.