Як повернути рейтинг.

Рейтинг - це одна функцій соціальної мережі «ВКонтакте», яка впливала на можливість здійснювати пошук друзів і користуватися додатковими опціями сайту. Функція була платною або зароблялася в певних програмах, схвалених адміністрацією соціальної мережі. З недавнього часу рядок, що вказувала рейтинг, пропала.
Інструкція
1
Вся справа полягає в тому, що рейтинг перестав впливати на додаткові можливості при роботі на сайті. Тепер він скасований, як сказано у відповідному розділі питань «ВКонтакте». Це означає, що повернути рейтинг не надається можливим, через відсутність опції як такої. Це була тимчасова послуга. Повернення грошових коштів користувачам не відбувається, оскільки спочатку ніде не обумовлювалося подібної умови.
2
Якщо під вашою фотографією відбивається рядок з цифрами, це показник наповненості вашого акаунта. Щоб показник дорівнював ста відсоткам, необхідно заповнити всі поля інформації, що стосуються вас: фотографія, вік, контакти, інтереси, освіта, робота, військова служба, місця відпочинку і т.д. За умови, що ви змінювали зміст особистої інформації, видаляли деякі пункти, показник наповненості буде зменшуватися. Щоб повернути його, заповніть заново всі поля.
3
Нас сьогоднішній день є інша можливість використовувати привілеї «ВКонтакте» - голоси. Це віртуальна валюта, використовувана сайтом для надання додаткових можливостей користувачам. Використовуючи голоси, ви можете дарувати подарунки знайомим і близьким, а також розплачуватися в додатках за покупку преміум-предметів. Послуга платна. Для безкоштовного отримання голосів потрібно брати участь у розіграші голосів на сайті в додатках. Їх кількість обмежена. Сайт постійно змінюється, тому потрібно стежити за тим, що це за програми і які в них умови для отримання голосів. Здійснювати контроль і управління голосами ви можете в настройках аккаунта у вкладці «Баланс».
4
Якщо ви виявили посилання з привабливою написом «безкоштовні голоси ВКонтакте», значить, ви гарантовано знайшли неприємності. Скачана програма в кращому випадку не буде коректно працювати, в гіршому - буде містити вірус або пропозицію заплатити для отримання пароля.