Як видалити сторінку в фейсбуці. Як перейменувати лист.

Щоб видалити свою сторінку в Фейсбуці, ви можете скористатися для цього однієї з двох можливостей. Якщо ви хочете приховати свою сторінку від недоброзичливців і друзів, але при цьому не впевнені, що хочете повністю її видалити, ви можете деактивувати свій аккаунт. Другий спосіб передбачає повне видалення вашого акаунта без можливості відновлення.
Інструкція
1
Деактивувати свою сторінку у Фейсбуці нескладно. Заходьте в Фейсбук під своїм логіном і паролем. У верхній частині своєї сторінки праворуч клацніть по значку у вигляді стрілочки вниз. У списку, виберіть пункт меню «Налаштування облікового запису».
2
В сторінці «Загальні настройки аккаунта» зліва ви побачите меню. Виберіть у ньому розділ «Безпека», клацнувши по ньому лівою клавішею миші.
3
На сторінці «Налаштування безпеки» знайдіть посилання синього кольору «Деактивувати акаунт», яка знаходиться нижче виділених шрифтом налаштувань. Клацніть по ній.
4
На сторінці підтвердження деактивації вам потрібно пояснити причину відходу. Потім поставте галочку напроти пункту «Відмова від електронних листів», щоб не отримувати листи від Фейсбуку. Натисніть «Підтвердити».
5
У віконці підтвердження пароля підтвердіть свій пароль для продовження деактивації. Потім натисніть кнопку «Відключити зараз». У наступному віконці перевірки безпеки введіть текст, який ви бачите на зображенні, у вказаний поле. Натисніть «Відправити».
6
Ваш аккаунт відключений. При цьому ваша інформація нікуди не пропаде, тому в будь-який момент ви можете відновити свою сторінку. Для цього потрібно буде зайти в Фейсбук, ввівши електронну адресу і пароль від вашого акаунта.
7
Якщо деактивації вам недостатньо, ви можете видалити свою сторінку в фейсбуці повністю. Для цього перейдіть за посиланням на сторінку «Видалення аккаунта»: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account.
8
На сторінці, ви побачите попередження, що після її видалення своєї сторінки ви не зможете її відновити або отримати яку-небудь інформацію або матеріали, додані вами на Фейсбуці. Якщо ви все ж вирішили видалити свій аккаунт, натисніть «Відправити».
9
Ви побачите вікно «Безповоротно видалити акаунт». Введіть у відповідному полі свій пароль від сторінки у Фейсбуці, код з картинки і натисніть кнопку "ОК". У наступному віконці буде написано, що ваш профіль вимкнений на сайті. Він буде вилучений повністю через 14 днів. Протягом цього часу ви зможете свій профіль відновити.
10
Після цього не заходьте на свою сторінку, не натискайте кнопки «поділитися» і т.п. Через 2 тижні з Фейсбуку повністю зникнуть ваші коментарі, фотографії та інша інформація.