Як відновити графіті.

Налаштування сайту «ВКонтакте» дозволяють отримувати як особисті листи, приховані від сторонніх персон, так і повідомлення, доступні для загального перегляду. Ви можете створити малюнок у додатку «Графіті» і відправити його на стіну аккаунта вашого друга. В результаті помилкових дій можна випадково видалити або приховати графіті зі стіни. В окремих випадках ваш малюнок можна відновити.
Інструкція
1
Якщо ви відправили графіті і натиснули на видалення (значок хрестика у верхньому правому куті вікна коментаря), відкриється напис «Повідомлення видалено», а навпаки - посилання «Відновити». Коли ви натиснете на неї, графіті буде відновлено. Видаляти і відновлювати його таким чином можна до тих пір, поки сторінка не буде оновлено. Повертати будь-які коментарі після оновлення неможливо. Відновити графіті таким чином можна на стінах користувачів і на стінах груп.
2
Також можна зробити копію графіті. Натисніть правою кнопкою миші по розміщеному малюнку на стіні. У контекстному меню виберіть «Зберегти». У різних браузерах опція може назватися по-різному, наприклад «Зберегти малюнок» або «Зберегти зображення». Графіті буде скопійовано на жорсткий диск вашого комп'ютера. Потім в меню коментарів виберіть «прикріпити» і далі «фотографію». Вкажіть на збережену копію графіті, потім натисніть відправити.
3
Перегляд вашої стіни може бути обмежений у налаштуваннях облікового запису. Тоді позначки на вашій стіні будуть доступні певному колу осіб. Якщо вам повідомляють, що не можуть дивитися записи на вашій стіні і ви бажаєте, щоб стіна була доступна широкому колу користувачів, увійдіть в розділ налаштувань облікового запису. Зайдіть у вкладку «Конфіденційність». Навпроти рядка «Хто бачить чужі записи і коментарі на моїй стіні» задайте параметр «Всі користувачі». Для можливості подивитися, як вашу сторінку бачать інші користувачі, пройдіть по нижерасположенной посиланням. Натисніть «Зберегти».
4
Ви могли повністю відключити коментування стіни. Щоб повернути стіну, зайдіть у налаштування аккаунта, вкладка «Загальне». Навпаки рядків «Показувати тільки мої записи» і «Відключити коментування стіни» приберіть відмітки. Якщо ви поставили галочку поруч з першим пунктом, то за замовчуванням буде видно тільки ваші коментарі, записи інших користувачів доступні за посиланням «до всіх записів». Після відключення стіни всі коментарі, у тому числі графіті, будуть видалені без можливості відновлення.