Як обмежити доступ в фейсбуці. Як обмежити доступ до своєї сторінки в facebook.

Однією з корисних можливостей соціальних мереж є обмеження доступу до матеріалів, розміщеним на сторінці користувача. Facebook дозволяє регулювати ступінь доступності завантажених зображень, текстів і відео як через налаштування акаунта, так і при публікації статусу, замітки, відео або фотографії.
Вам знадобиться
  • - аккаунт у соціальній мережі Facebook;
  • - браузер.
Інструкція
1
Найбільш простий спосіб обмеження доступу до матеріалів, розміщеним на сторінці Facebook, полягає в налаштуванні конфіденційності за замовчуванням. Щоб відрегулювати її параметри, увійдіть в свій аккаунт і клікніть по крайній правій кнопці головного меню, що має вигляд трикутника. У списку виберіть пункт «Конфіденційність».
2
У вікні відзначте пункт «Друзі», якщо ви хочете, щоб вміст вашої сторінки бачили тільки користувачі зі списку друзів. Якщо ви віддаєте перевагу звузити або, навпаки, розширити коло людей, яким доступно вміст вашого профілю, виберіть опцію «Настройки користувача».
3
Виділіть в списку групу користувачів, які за замовчуванням будуть бачити матеріали, розміщені на вашій сторінці. Можете вибрати пункт «Друзі друзів», «Певні люди або списки» або «Тільки я». Опції «Друзі друзів» і «Тільки я» не зажадають уточнення. Після вибору пункту «Певні люди або списки» введіть в текстове поле імена користувачів або назви списків користувачів, для яких ваша сторінка залишиться відкритою.
4
Якщо ви хочете приховати вміст своєї сторінки від незначної кількості людей, перерахованих у списку друзів, вкажіть їх імена в поле «Не можуть бачити». Цією опцією можна скористатися і в тому випадку, якщо ви зробили свою сторінку доступною для друзів своїх друзів. Для збереження нових налаштувань натисніть на кнопку «Зберегти зміни».
5
Щоб перевірити правильність обраних налаштувань, поверніться на сторінку свого профілю і клацніть по кнопці «Переглянути як». Її можна побачити у верхній правій частині вікна. Ввівши в текстове поле ім'я користувача Facebook, ви зможете оцінити, як з точки зору цієї людини виглядає ваша сторінка.
6
Якщо ви хочете обмежити доступ лише до небагатьох своїм публікаціям, можете зробити це за допомогою перемикача аудиторії. Кнопку цього перемикача можна побачити в нижній правій частині поста. Наведіть покажчик курсору на іконку і скористайтеся що з'явилася кнопкою у вигляді стрілки. Виберіть з розкрився списку групу користувачів соціальної мережі, яким буде доступна публікація.