Як запостити фото в twitter.

«Твіттер» - це безкоштовний сервіс для обміну миттєвими повідомленнями, який набирає все більшої популярності в наші дні. Користувачі «Твіттера» можуть обмінюватися повідомленнями (твітами) довжиною не більше 140 символів. Крім того, за допомогою «Твіттера» ви можете ділитися з друзями цікавими посиланнями та фотографіями.
Інструкція
1
Щоб запостити в «Твіттер» цікаву картинку або власну фотографію, вам необхідно скористатися послугами стороннього сайту. На відміну від соціальних мереж «Вконтакте» або «Facebook», функціонал «Твіттера» обмежується виключно текстовими повідомленнями. Однак нічого страшного в цьому немає, адже вам на допомогу прийде споріднений вебсайт «Twitpic».
2
Власники акаунтів в «Твіттері» автоматично отримують аккаунт і на сайті twitpic.com, створеному спеціально для зберігання фотографій. Наберіть адресу сайту в рядку браузера. У правому кутку сторінки ви побачите синю кнопку з написом «Create an account or login». Після натискання на цю кнопку вам буде запропоновано авторизуватися за допомогою свого аккаунта в «Твіттері».
3
Авторизувавшись на сайті, ви побачите перед собою форму для завантаження фотографії. Спершу вам необхідно вибрати файл з фотографією, що зберігається на вашому комп'ютері. Натисніть на кнопку «Огляд» і виберіть фотографію. В поле, розташованому нижче, ви можете ввести опис фотографії або будь-який коментар, яким ви хочете супроводити свій пост. Далі ви можете опціонально відзначити місце, де був зроблений знімок. Поставте галочку в полі Share to Twitter. Натисніть на кнопку Upload.
4
Якщо ви правильно виконали всі вищеописані дії, то в «Твіттері» з'явиться ваше повідомлення з фотографією. Це повідомлення можна або зробити публічним, тобто видимим для всіх користувачів, або відправити в закритому вигляді певного адресата.
Зверніть увагу
Існують спеціальні мобільні додатки, які дозволяють користувачам легко завантажувати фотографії в «Твіттер», приміром, додаток Twitterific для iPhone. «Твіттер» не дозволяє учасникам завантажувати фотографії образливого чи порнографічного змісту. Порушивши це правило, ви можете назавжди втратити свій аккаунт в цій соціальній мережі.