Як відключити стрічку активності. Як прибрати активність вконтакте.

Стрічка активності на «Однокласниках - розділ профілю користувача в якому відображаються всі новини і зміни, що відбуваються в профілях друзів. Така стрічка є у кожного з користувачів, тому вся ваша активні дії в соціальній мережі миттєво стають надбанням ваших друзів.
Інструкція
1
Якщо ви не хочете бачити ніякі новини про ваших друзів, просто натисніть кнопку налаштувань і зніміть всі прапорці по всіх пунктах. Ця кнопка має форму гайкового ключа і знаходиться на головній сторінці профілю користувача. Після цього новинні зміни будуть вам недоступні доти, поки ви знову не зміните настройки стрічки активності.
2
Щоб відключити в стрічці активності новини, пов'язані до яких-небудь конкретною людиною, натисніть на його фотографію. Потім наведіть курсор на одну з його новин і в правому верхньому куті натисніть на що з'явився значок. За винятком обраного вами одного, всі інші новинні зміни залишаться видимими. На жаль, неможливо умовити всіх друзів, щоб вони виключили вашу персону зі своєї стрічки.
3
Для того щоб мати можливість приватно діяти в соціальній мережі, підключіть додаткову платну послугу відключення стрічки активності. просто натисніть кнопку із зображенням гайкового ключа і перейдіть до налаштувань стрічки. Цю кнопку шукайте на головній сторінці вашого профілю.
4
У вікні виберіть пункт зміни налаштувань стрічки активності, а потім підтвердіть її відключення. Після цього вам нададуть інформацію про вартість цієї послуги у валюті «Однокласників - в Окаха. Якщо на вашому особистому рахунку в соціальній мережі достатньо грошей, то просто підтвердіть свою згоду на оплату і натисніть кнопку «Відключити. Якщо кайданів недостатньо, поповніть рахунок.
5
Крім того, стрічку активності можна відключити, через перехід по посиланню «Відключення стрічки активності, зазначеної нижче. Потім у вікні авторизації введіть свій логін і пароль, а після цього підтвердіть запит системи на відключення стрічки. Для зворотного її включення перейдіть за посиланням «Включення стрічки активності. Зверніть увагу, що обидва URL-адреси під цими посиланнями ідентичні за винятком останніх символів: "Off" для відключення і "On" для включення.