ВКонтакте: Як віддалитися з соціальної мережі без можливості відновлення.

Бажання безповоротно видалити свій аккаунт з соціальної мережі Вконтакте виникає у користувачів з різних причин. Одні тікають від залежності, яку раптово усвідомили, інші - від розбитих почуттів або віртуальної любові.
Вам знадобиться
  • Інтернет
Інструкція
1
На будь-якому безкоштовному сервері, наприклад, yandex.ru або mail.ru, створіть новий поштовий ящик. Це можна зробити, навіть не закриваючи в браузері папку з вхідними листами.
2
У соціальній мережі ВКонтакте зайдіть в меню "Налаштування". Навпаки значення «Хто може переглядати мою сторінку» вкажіть пункт «Тільки я». Інші користувачі, відвідавши вашу сторінку, побачать при цьому напис, що свідчить про те, що сторінка була вилучена. Таким чином ви оповестіте своїх друзів про те, що вилучення користувача вироблено вами навмисно.
3
Перейдіть в меню "Налаштування" до підміню «Основні». Виберіть пункт «Змінити пароль». Введіть у верхньому полі старий пароль і, не закриваючи сторінку, переходите до наступного пункту.
4
Відкрийте текстовий редактор «Блокнот», перемкніть розкладку на англійську мову і хаотично натискайте на будь-які клавіші клавіатури. Виділіть п'ятнадцять знаків з цього унікального пароля і скопіюйте їх у буфер обміну через праву клавішу миші або за допомогою комбінації Ctrl + C. Закрийте блокнот, чи не зберігаючи при цьому файл.
5
Поверніться до «Основним» налаштувань. Вставте те, що було скопійовано, в рядок «Новий пароль» та рядок «Підтвердження нового пароля». Клікніть по «Змінити пароль».
6
Якщо все зроблено вірно, відбудеться оновлення сторінки і з'явиться напис «Пароль змінений». Якщо цього не сталося, повторюйте операцію до тих пір, поки не вийде. Переходьте до наступного кроку тільки після виконання цього.
7
Перейдіть до поля «Змінити e-mail». Впишіть в рядок «Новий e-mail» адреса того поштової скриньки, який був створений вами в перших кроках операції з видалення акаунту. Натисніть «Змінити e-mail».
8
На ваш новий і старий поштовий ящик прийде по письму. Першим відкрийте лист зі старого ящика, перейдіть за посиланням для підтвердження. Потім зробіть те ж саме з листом з нового ящика. Сторінка ВКонтакте повинна закритися. А перед вами з'явиться вікно для введення логіна/пароля.
9
Щоб виключити можливість використання кнопки «Відновити пароль», видаліть новий поштовий ящик, згідно інструкції сервера, де він був заведений.