Як віддалитися з Однокласників.

Віртуальне спілкування в соціальній мережі «Однокласники» - це прекрасна можливість поговорити з друзями, поділитися з ними думкою і останніми новинами, відправляючи їм повідомлення, обмінюючись цікавими посиланнями, фотографіями, музикою і відео. Також ви можете ділитися статусами, писати коментарі до фото, нотаток. Але іноді користувачеві потрібно повністю видалити свій профіль з сайту. Причин тому може бути багато, спосіб дії - один.
У кожного користувача персонального комп'ютера може бути кілька профілів у соціальних мережах. Деякі юзери створюють акаунти для спілкування з друзями, колегами, переслідують інші цілі - інкогніто заходити на сторінки інших користувачів. Однак рано чи пізно перед користувачем може виникнути ситуація, коли потрібно остаточно розпрощатися зі своєю сторінкою на сайті. І тоді в учасника соціальної мережі виникає питання: як це зробити? Виявляється, що прибрати сторінку з «Однокласників» нескладно. Але перед тим як остаточно видалити свій аккаунт з сайту, добре подумайте. Адже, якщо ви через кілька місяців вирішите повернутися в «Однокласники», вам знову доведеться здійснювати процедури реєстрації, пошуку та додавання друзів. До того ж, видаливши свій профіль, ви раз і назавжди втратите колишні статуси, оцінки, коментарі, фотографії, а також результати та досягнення в іграх та інших сервісних додатках. Але якщо ви все ж вирішили покинути сайт, то вам все одно ще раз доведеться зайти на власну особисту сторінку. Для цього введіть на головній сторінці «Однокласників» свої облікові дані: логін і пароль. Потім, прокрутивши коліщатко мишки, спустіться вниз сторінки і в доданому переліку посилань сервісу в правій колонці (восьма сходинка зверху) знайдіть пункт «Регламент». Клацніть по напису і перейдіть на наступну сторінку, де вам буде запропоновано познайомиться з умовами використання сервісу (тобто його регламентом). Пройдіть в самий кінець тексту і останній сходинці знайдіть напис «Відмовитися від послуг». У списку вона - остання. Якщо ви не змінили рішення і все-таки збираєтеся покидати сайт, натисніть цю кнопку. У наступному вікні вам потрібно буде вказати причину, по якій ви збираєтеся видаляти профіль. Для цього просто поставте галочку навпроти найбільш підходящого для вас пункту. Для вашої зручності творці соціального сервісу спілкування вказали декілька можливих причин. У тому числі - бажання створити новий профіль, злом аккаунта і втрата на сторінці всієї наявної інформації, припинення користування соціальними мережами, перехід до іншої соціальної мережі. Вкажіть потрібний пункт. Після чого нижче, у відповідному вікні, напишіть пароль, який ви використовували для входу на сайт, і натисніть посилання з написом «Видалити назавжди». Пам'ятайте, що після натискання на цю кнопку ви повністю видаліть свій профіль з «Однокласників». І відновити її вже не вдасться. У цьому випадку ви втратите всі дані. Якщо ж ви раптом зміните своє рішення і захочете залишити на сайті особисту сторінку, достатньо буде клікнути по посиланню «Скасування».