Корисні властивості олії ши.

Масло Ши (каріте) виробляється з плодів дерева каріте, яке виростає тільки в одному місці - в дикій природі на заході Африки. Воно вважається екологічно чистим компонентом і дуже високо цінується в косметичній індустрії завдяки своїм унікальним властивостям.
Масло Ши для кожіНатуральное нерафінована олія Ши благотворно впливає на стан шкіри обличчя і тіла. Ще в 40-их роках минулого століття дослідження вчених підтвердили той факт, що народи, регулярно використовують даний засіб, практично не страждають шкірними заболеваніямі.Масло Ши підходить абсолютно для всіх типів шкіри. Воно ефективно захищає від ультрафіолету, знімає запалення, набряклість і роздратування. Даний засіб також добре захищає шкіру від сухості і обвітрювання, що робить його особливо корисним в зимовий період. Крім цього масло каріте стимулює регенерацію клітин, попереджає появу неестетично пігментації, зморшок і растяжек.Ето дивовижне засіб також ефективно виліковує помірну екзему, сприяють швидкому загоєнню саден, порізів, забитих місць, а також зменшенню шрамів і рубців. Завдяки тому, що масло каріте не закупорює шкіру, його можна використовувати також в якості крему для брітья.Данний продукт відрізняється високим вмістом вітамінів А і Е, необхідних для нормального зволоження і живлення шкіри обличчя і тіла. А вітамін Е, крім цього, покращує мікроциркуляцію і уповільнює процеси старенія.Масло Ши для волосМасло Ши (каріте) також ефективно відновлює природний баланс шевелюри, живлячи та зволожуючи її. Воно стимулює ріст волосся і захищає їх від шкідливого ультрафіолетового ізлученія.Чтоби зміцнити волосся, можна зробити просту маску на основі цього африканського масла. Для цього розтопіть столову ложку масла Ши, змішайте з жовтком і ложкою реп'яхової олії. Нанесіть на волосся, сховайте їх під поліетиленову плівку і залиште на 30-40 хвилин. Через певний час вимийте голову звичайним шампунем.