Як потрапити до Туреччини.

Для росіян Туреччина давно стала рідною і близькою країною. Практично з будь-якого, навіть невеликого міста, можна вилетіти в Туреччину . Та що говорити, для Росії навіть скасовані в'їзні візи! Давайте детально розглянемо, що потрібно зробити для того, щоб потрапити в Туреччину .
Інструкція
1
Оберіть місто або курорт для посещенія.Турція омивається трьома морями, туризм розвинений тут на самому вищому рівні. Найпопулярніші курорти простяглися вздовж узбережжя Егейського і Середземного морів: Ізмір, Кушадаси, Бодрум, Мармарис, Кемер, Анталья, Белек, Сіде і Аланья.
2
Туреччина - це не тільки пляжі, любителі активного відпочинку залишаться задоволені гірськолижними курортами, серед яких можна назвати Улудаг, Паландокен, Ерджіяс, Карталкая, Даврас, Хасан, Чанкая та деякі інші. Велика частина трас підійде і для новачків, скрізь є прокат лиж і спорядження.
3
Визначтеся з часом відвідування країни. Середня температура влітку від + 23 ° С до + 33 ° С, взимку від + 13 ° С до + 15 ° С.
4
Вирішіть питання з транспортом. Дістатися до Туреччини кількома способами: На літаку. Компанії «Аерофлот» і Turkish Airlines пропонують прямі рейси до Стамбула і Анталью. Час у дорозі 3-4 години. Багато туристичні компанії організовують чартерні рейси з вильотами з практично будь-якого міста Росії. Ціни на авіаквитки навмисно не наводяться, оскільки розкид дуже великий і залежить від багатьох факторів.
5
На поїзді з Румунії, Угорщини, Болгарії, Сербії, Греції або Сіріі.На автобусі з будь-якої сусідньої з Туреччиною країни.За морю. Туреччина має пряме морське поромне сполучення з портами України і півдня Росії.
6
Виберіть готель. Середня вартість готелю на добу в 2010 році склала 111 євро. Готель 2 * обійдеться в середньому в 40-45 євро, 3 * -74, 4 * -105 євро і 5 * -152 євро. При виборі готелю обов'язково враховуйте не лише асортимент послуг, але розташування і організацію території, особливо подорожуючи з дітьми.
7
Зверніть увагу на наявність власних басейнів, доступ до берегової лінії, різноманітність кухні. Подорожуючи самостійно, можна зупинитися в приватному невеликому пансіоні, кемпінгу, гостьових будиночках, або молодіжному гуртожитку.
8
Приготуйте необхідні для перетину кордону документи: закордонний паспорт, бронь готелю або зворотний квиток, підтвердження платоспроможності (не менше 300 доларів США). З 16 квітня 2011р. громадянам Росії віза не потрібна, якщо термін візиту не більше 30 днів.
Корисна порада
Подорож буде більш спокійним, якщо заздалегідь придбати страховку. І не тільки медичну, що само собою, а покриває втрату багажу, кредитки і т.п. Про решту можна не турбуватися, Туреччина - країна гостинна і привітна.