Як завершити сеанс.

Використання будь операційної системи лінійки Windows увазі роботу в мультипрофільного режимі. Це значить, що користувачами однієї операційної системи може бути кілька людей. Щоб полегшити роботу користувачеві персонального комп'ютера, розробники Windows створили опцію швидкого переходу від одного користувача до іншого. На виконання цієї операції вам буде потрібно всього кілька кліків і невеликий проміжок часу.
Вам знадобиться
  • Вивчення режиму «Завершення сеансу» в операційній системі Windows.
Інструкція
1
Для швидкої зміни користувача використовується опція «Завершення сеансу ». Як вона працює? Раніше вважалося за правило, що для роботи двох і більше осіб, потрібне перезавантаження комп'ютера, але розробники операційної системи Windows придумали нову технологію безпечної зміни профілю без втрати даних.
2
Після натискання на кнопку «Завершення сеансу » всі програми, які були запущені одним користувачем, будуть закриті, але комп'ютер буде продовжувати працювати. Такий режим роботи часто називається «фоновим». Для завершення сеансу роботи з операційною системою в операційній системі Windows Vista, необхідно натиснути меню «Пуск». У меню, підведіть курсор до кнопки «Заблокувати» (значок навісного замка), потім натисніть кнопку «Завершення сеансу ». Після того, як в систему зайде інший користувач, він може працювати з тими ж документами, якщо у нього є право доступу до цих документів.
3
Після завершення роботи з операційною системою, скористайтеся вимиканням комп'ютера або блокуванням системи. Зняти блокування зможуть тільки користувачі цього комп'ютера.
4
Для перемикання роботи користувачів в операційній системі Windows XP, натисніть меню «Пуск», натисніть кнопку «Вихід із системи». У вікні, виберіть одне з двох рішень: змінити користувача або вийти з системи.