Як видалити повністю файли.

Ведення блогу увазі постійне розміщення своїх думок, чиїхось статей, цікавих матеріалів і т.д. Оформлення створюваної теми - 50% ймовірності, що його читатимуть все. Розміщуючи статті на платформі WordPress, створюється велика кількість графічних файлів, які вам зовсім не потрібні. Серед цих зображень є файли попередніх зображень, які створюються автоматично. Після створення кожного поста можна видаляти їх, але коли їх стає багато, є сенс пошукати інший варіант їх видалення.
Вам знадобиться
  • Блог на платформі WordPress, програмне забезпечення Total Commander.
Інструкція
1
Для повного видалення всіх непотрібних файлів, скористайтеся програмою Total Commander. Програма не безкоштовна, але у неї є пробний період довжиною в місяць, а потім їй можна продовжувати користуватися, але необхідно натискати на кнопку з вказаною цифрою при запуску програми. У складі цієї програми є хороший FTP-клієнт. Він дозволяє управляти даними, які знаходяться на сервері, тобто ми зможемо видалити непотрібні файли .
2
Після запуску програми натисніть клавіші Ctrl + F або натисніть меню FTP, потім «З'єднатися з FTP-сервером». У вікні, натисніть кнопку «З'єднатися», якщо дані про з'єднання були введені заздалегідь. Інакше натисніть кнопку «Додати» і введіть дані для з'єднання з сервером. Після успішного з'єднання з сервером, перейдіть до папки з картинками, за замовчуванням - wp-content/upload.
3
У цій папці міститься багато файлів, багато можна видалити. Для цього натисніть меню «Виділення», потім «Виділити групу». Також можна натиснути клавішу Num +. Цією дією ми створюємо маску для видалення файлів одного типу. В поле «Шукати файли » вкажіть символ х (він присутній в назвах файлів). Натисніть кнопку «Записати», потім вкажіть назву шаблону.
4
Після натискання на кнопку Num +, виберіть недавно створений шаблон. В результаті будуть виділені всі файли по вказаній масці. Перевірте все файли , що не захопив Чи шаблон потрібні файли . Вам потрібно видалити тільки файли малого розміру. Залишається тільки натиснути на кнопку Delete і дочекатися закінчення операції.