Як видалити всі мої дані.

З часом часті посиденьки в соціальних мережах набридають. Тому у користувача такої мережі іноді виникає бажання видалити свої анкетні дані або зовсім видалити аккаунт. Не всі соціальні мережі дозволяють видаляти аккаунт, а видалення анкетних даних або їх редагування завжди було можливим. У цій статті буде докладно описано видалення даних зі сторінки сайту «Вконтакте».
Вам знадобиться
  • Інтернет-браузер, соціальна мережа «Вконтакте».
Інструкція
1
Усі дані, які ви колись усередині вбивали в поля для відображення інформації, можна легко видалити. Причиною такого видалення може бути усвідомлення того, що введені вами дані хтось може використати проти вас: ви вказуєте телефон, місця роботи, свою домашню адресу. «Вконтакте» стала свого роду базою даних для спецслужб. Відомо багато випадків залякування людини, відправка гнівних sms-повідомлень і т.д.
2
Почніть видалення особистої інформації з фотографії, який називається аватаром профілю. Перебуваючи на своїй сторінці натисніть посилання «редагувати», яка знаходиться навпроти посилання «Моя сторінка». Перейдіть до вкладки «Фотографія». Натисніть кнопку «Видалити фотографію». Також це дію можна зробити за допомогою натискання на посилання «Видалити фотографію» під аватаром вашого профілю.
3
Тепер вам необхідно змінити всю інформацію, яку ви вбивали в анкету користувача. Почніть з самої першої вкладки, редагуйте значення (змінюйте значення на вигадані) або повністю видаляйте їх. Після внесення змін не забудьте зберегти зміни, натиснувши однойменну кнопку.
4
Далі налаштовуємо настройки оповіщення та приватності. Натисніть посилання «Мої установки» в лівій панелі на головній сторінці. На сторінці, перейдіть до вкладки «Конфіденційність». Навпроти кожного пункту виставте значення «Ніхто» або «Тільки я». Натисніть кнопку «Зберегти».
5
На вкладці «Сповіщення» навпроти кожного пункту виставте значення «Ніколи не оповіщати», потім натисніть кнопку «Зберегти». На вкладці «Оновлення» необхідно прибрати всі галочки і натиснути кнопку «Зберегти».
6
В результаті пророблених дій ви побачите абсолютно порожню сторінку. Звичайно, віддалені вами дані вже не зможуть подивитися інші користувачі, але ця інформація ще довго буде зберігатися в базах даних соціальної мережі «Вконтакте».