Як виїхати в Данію.

Данія - найменша країна з усіх країн Північної Європи. Вона ж і саме старовинне держава в Скандинавії. Що потрібно зробити, щоб потрапити в Данію ? Ось наші рекомендації.
Інструкція
1
Визначтеся з метою поїздки. Відвідайте Копенгаген - стародавню столицю Данії. Повітря тут таке ж чисте, як і сотні років тому. Місто просто ідеальний для туристичних прогулянок: старовинні замки, знаменитий торгові вулиці і, звичайно, парк Тіволі - найстаріший парк розваг у світі. Дітям буде цікаво відвідати пам'ятник Русалочці в Копенгагені, а дорослих розважить поїздка в музей.
2
Сплануйте час поїздки. Клімат в Данії морський, зими м'які, а влітку стоїть сонячна ясна погода. Однак вітру бувають досить сильними і холодними. Найкомфортніше відвідувати Данію в липні-серпні, температура повітря в цей час року + 16- + 18 ° С.
3
Виберіть авіакомпанію. Найпростіше дістатися до Данії на літаку. У цю країну здійснюють вильоти наступні авіакомпанії: «Аерофлот», «SAS», AirBerlin, AirBaltic (стикувальні рейси). Час польоту 2 години 30 хвилин. В Данію також можна дістатися на поромі, на поїзді, на автобусі (час у дорозі 47 годин) і на машині (багато туристів воліють їздити через Стокгольм).
4
Подбайте про проживання. В Данії можна знайти готелі двох типів: готелі, що пропонують постояльцям повний денний раціон (одна - п'ять зірок) і готелі (не більше чотирьох зірок), де запропонований тільки сніданок. Середня вартість готельного номера в двозірковому номері 80 євро, в п'ятизірковому - 178 євро.
5
Віза. Врахуйте, що Данія входить в число країн, що підписали Шенгенський договір, тому росіянам необхідна віза для відвідин цієї країни. Для отримання туристичної візи потрібно пред'явити: дійсний закордонний паспорт і дві ксерокопії його перших сторінок, заповнену друкованими літерами англійською мовою візову анкету, заповнений заявником запитальник, дві кольорові фотографії 3,5х4,5 см, бронь готелю, довідка з місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням посади, окладу і стажу роботи (причому зарплата повинна бути не менше 500 євро), виписку з банківського рахунку, оригінал і копію квитків, опис маршруту по днях, оригінал і копію медичного страхового поліса із сумою покриття не менше 30 000 євро. Якщо ж потрібна віза для приватного візиту, то до всіх зазначених документів необхідно додати запрошення від приймаючої сторони. Для отримання візи зверніться до Візового центру Данії та Ісландії. Консульський збір складає 1430 рублів.