Як закрити загальний доступ. pfrhsnm ljcneg yf kjrfkmyst htcehcs.

Якщо комп'ютер підключений до локальної мережі на робочому місці або до віртуальної приватної мережі (VPN), то краще варто перестрахуватися, захистивши свої ті чи інші персональні дані. Особливо це важливо в другому випадку, коли комп'ютер належить особисто вам.
Вам знадобиться
  • ПК, ОС Windows XP
Інструкція
1
Якщо будь-які директорії або розділи жорсткого диска відкриті для загального доступу , то на їх іконках відображається додатковий значок у вигляді підтримуючої руки. Переглянути всі загальнодоступні каталоги, диски або ресурси можна таким чином: відкрийте меню «Пуск», знайдіть і клікніть там на пункт «Виконати», у вікні в рядок введення впишіть «fsmgmt.msc» (без лапок). Отже, з'явилося вікно компонента системи «Загальні папки».
2
У лівій частині цього вікна виділіть рядок «Загальні ресурси» - в інформаційному полі ви побачите список загальнодоступних ресурсів, де знаком долара будуть відзначені стандартні, системні ресурси, а без цього знака будуть відображатися користувальницькі ресурси з відкритим спільним доступом. В графі «Загальний шлях» ви побачите розташування ресурсів на комп'ютері.
3
Ви можете також перервати сеанс користування тим чи іншим ресурсом з іншого комп'ютера в даний час, для цього перейдіть в розділ «Відкриті файли» вікна «Загальні папки» і виділіть ресурси, сеанс користування яким ви хочете перервати, натисніть на ньому правою кнопкою миші і виберіть команду «Закрити сеанс».
4
Для того щоб закрити загальний доступ до ресурсу (каталогу, розділу, принтеру і так далі), слід виконати ряд простих дій. Клікніть на ньому правою кнопкою миші, в контекстному меню виберіть пункт «Властивості», відкриється вікно параметрів «Властивості: ім'я ресурсу», в цьому вікні перейдіть на вкладку «Доступ», там буде стояти галочка навпроти команди «Відкрити спільний доступ до цієї папки », зніміть її і підтвердіть дію натисканням" ОК ".
5
Для локального доступу до тих чи інших файлів або папок в Windows використовується спеціальний каталог з назвою «Спільні документи». Якщо вам потрібно зробити недоступними папки або документи для інших користувачів даного комп'ютера, тобто закрити локальний доступ до ресурсів, просто перемістіть їх з папки «Спільні документи» в папку особистих документів або в будь-яке інше місце на жорсткому диску.