Як відключити пароль при вході в систему. Як поміняти пароль облікового запису не заходячи в систему.

При кожному завантаженні операційної системи з настройками за умовчанням вона пропонує вибір користувача і запитує введення пароля. Цього б не відбувалося, якби в ОС була зареєстрована лише одна обліковий запис, і їй не був би призначений пароль. Однак виконання цього умова малоймовірно хоча б з тієї причини, що деякі програми створюють приховані облікові записи, без яких вони не можуть працювати. В ОС Windows передбачена можливість відключити запит пароля.
Інструкція
1
Авторизуйтесь в системі як користувач із правами, що має повні права адміністратора. Це необхідно, щоб операційна система дозволила вам доступ до зміни облікових записів користувачів.
2
Відкрийте діалог запуску програм. Щоб зробити це, розкрийте головне меню операційної системи, клацнувши кнопку «Пуск» або натиснувши клавішу WIN, і виберіть у списку команду «Пуск». Можна скористатися для тієї ж мети натисканням сполучення «гарячих клавіш» WIN + R.
3
Наберіть в полі введення команду з двох слів: control userpasswords2. Щоб не помилитися, можна скопіювати команду тут (CTRL + C) і вставити в діалог запуску (CTRL + V). Потім клацніть кнопку «ОК» або натисніть клавішу Enter. Ця команда запускає компонент операційної системи, призначений для управління обліковими записами користувачів. Якщо ви використовує ОС Windows Vista або Windows 7, то для запуску цього компонента можна використовувати і команду netplwiz.
4
Виберіть у списку обліковий запис того користувача, для якого треба відключити запит пароля. Потім знайдіть розміщений вище списку облікових записів чекбокс з написом «Вимагати введення імені користувача і пароля» - вам потрібно прибрати в ньому відмітку.
5
Натисніть кнопку «ОК» і утиліта відкриє ще одне діалогове вікно, в заголовку у якого буде напис «Автоматичний вхід в систему ». Якщо для користувача, обліковий запис якого ви змінюєте, не було задано пароля, то залиште відповідне поле незаповненим. Якщо пароль був - введіть його.
6
Натисніть кнопку «ОК» і на цьому процедура зміни налаштувань операційної системи буде завершена. Вибір користувача і запит пароля для нього на екрані запрошення при кожному завантаженні комп'ютера буде скасований.