Як закрити доступ до альбому. Як закрити фотоальбом на facebook.

Всі ми любимо показувати друзям фотографії, зняті під час подорожей і різних пам'ятних подій. Цифрові технології дозволяють завантажувати фото прямо в мережу - на різні ресурси, у тому числі соціальні мережі. Але як обмежити коло користувачів, які можуть переглядати ваші фото?
Інструкція
1
Найпопулярніші соціальні мережі в Росії, виходячи з кількості акаунтів і відвідувань на добу - це ВКонтакте і FaceBook.Закрить доступ до альбому ВКонтакте можна таким чином. Зайдіть в «Мої фотографії» на вашій сторінці ВК і знайдіть потрібний альбом. Навпроти рядка «Доступний» виберіть «тільки мені», якщо хочете, щоб ніхто не бачив фотографії з цього альбому. Варіант «тільки друзям» показуватиме альбом тільки людям зі списку ваших друзів ВКонтакте, «деяким друзям» - тільки обраним друзям із загального списку, «всім, крім" - всім списком друзів, крім спеціально створеного для даного альбому «обмежує аркуша» .Після того як режим доступ а обраний, просто покиньте сторінку. Конфіденційність альбому буде налаштована.
2
У соціальній мережі FaceBook альбоми закриваються наступним чином. Перейдіть до потрібного фото альбому та натисніть кнопку «Змінити інформацію про альбом» внизу екрану. На вкладці «Властивості альбому» в меню «Доступ» виберіть відповідне значення конфіденційності. Однак, попри це обмеження, користувачі все ще зможуть переглядати деякі ваші фотографії, а саме, фото, завантажені іншими користувачами, на яких відзначені ви. Обмеження все ще залишає можливість іншим користувачам переглядати ваші фотографії в інших розділах сайта.Обратіте увагу, що користувач, що розмістив фотографію, вибирає аудиторію для даного знімка. Якщо ви не хочете, щоб ваше фото переглядали його друзі або інші користувачі FaceBook, попросіть його видалити фото за допомогою повідомлень.