Як відключити планувальник завдань.

Завдання за задач є однією з програмних служб в операційних системах Windows. Вона дозволяє встановлювати розклад для виконання комп'ютером певних завдань, але якщо вона вам не потрібна чи в зв'язку з її роботою виникають якісь проблеми в системі, то її можна легко відключити.
Інструкція
1
Клацніть на значку «Мій комп'ютер», розташований, як правило, на робочому столі, правою кнопкою миші для виклику контекстного меню. В цьому контекстному меню виберіть пункт «Управління». Якщо на робочому столі цей значок відсутній, то відкрийте меню «Пуск» і там знайдіть його.
2
У вікні "Керування комп'ютером" виберіть розділ "Служби і додатки» в лівій частині цього вікна в самому низу списку. Клікніть на ньому лівою кнопкою миші, після чого в правій частині вікна з'являться три розділу налаштувань. Виберіть «Служби», клікнувши на цьому пункті подвійним натисканням лівої кнопки миші.
3
У списку, служб знайдіть «Планувальник завдань», прокручуючи список коліщатком миші, і виділіть його натисканням лівої кнопки миші. Потім виберіть у рядку меню, розташованої у верхній частині вікна під його заголовком, розділ меню «Дія». У списку, дій виберіть пункт "Властивості".
4
У цьому вікні ви побачите, що планувальник завдань працює - про це буде написано навпроти пункту «Стан». Відразу під ним ви побачите кнопки запуску і зупинки служби. Для того щоб відключити планувальник завдань, натисніть на кнопку «Стоп». А якщо ви хочете на час призупинити дію планувальника, то натисніть на кнопку «Пауза».
5
Якщо ви хочете повністю відключити планувальник завдань, щоб він не функціонував і при подальшому запуску операційної системи, то натисніть на кнопку «Стоп», після чого розкрийте список «Тип запуску», розташований трохи вище, і виберіть там варіант « Відключено ». Таким чином варіант «Авто» дозволить планировщику запускатися в автоматичному режимі при запуску операційної системи, а варіант «Вручну» передбачає повністю мануальное управління запуском планувальника завдань, при цьому стан роботи служби зберігатиметься після перезапуску системи.