Як заблокувати користувача.

Погодьтеся, що далеко не всі користувачі соціальних мереж - приємні співрозмовники, і далеко не з кожним з них ви готові підтримувати спілкування і якимось чином взаємодіяти. Однак неприємні співрозмовники часом самі намагаються стимулювати небажане спілкування - і в цьому випадку вам допоможе навик блокування користувачів.
Інструкція
1
Розглянемо механізм блокування користувачів на прикладі сайту «Однокласники» (Даний алгоритм підійде для більшості соц. Мереж). У цій соціальній мережі, так само, як і в мережі «Вконтакте», є зручна функція чорного списку. Якщо вам докучає настирливий спільник, якщо ви не хочете отримувати від нього повідомлення і спілкуватися з ним - додайте користувача в чорний список, і ви більше не побачите його повідомлень, спаму, реклами і тому подобного.Пользователь, якого ви додали в чорний список, чи не тільки не має можливості писати вам повідомлення - він не може відвідувати вашу сторінку, залишати коментарі і взагалі проявляти на вашому акаунті якусь активність.
2
Припустимо, вам написав повідомлення небажаний користувач, якого ви хочете заблокувати. Відкрийте розділ «Повідомлення» і знайдіть повідомлення, відправлене потрібним користувачем. Відзначте користувача близько тексту повідомлення галочкою та натисніть кнопку «Блокувати» .Тепер підтвердіть блокування - користувач опиниться в чорному списку, куди ви в будь-який момент можете зайти і додати нових користувачів, або ж навпаки розблокувати існуючих. Щоб прибрати людину з чорного списку, просто натисніть близько його іконки в цьому розділі «Видалити».
3
Також, крім соціальних мереж, у вас може виникнути бажання заблокувати співрозмовника в системі обміну швидкими повідомленнями. Розглянемо блокування на прикладі популярного месенджера Google Talk (Даний алгоритм підійде для більшості месенджерів) .В списку своїх контактів Google Talk виберіть потрібного користувача, клацніть на його логін і натисніть «Видалити ім'я». Відкриється вікно, в якому потрібно вибрати подальшу дію. Відзначте пункт «Заблокувати користувача» і підтвердіть зміни. Ця людина не матиме можливості спілкуватися з вами, читати ваші повідомлення і контактувати з вами іншими способами. Щоб розблокувати співрозмовника, зайдіть в настройки списку контактів, відкрийте список заблокованих користувачів і розблокуйте потрібне ім'я.