Як видалити комп'ютер з робочої групи.

При налаштуванні локальної мережі потрібне введення такого параметра, як «робоча група комп'ютера ». Проте надалі деяким користувачам потрібно змінити дані параметри, або просто видалити. У зв'язку з цим виникає питання: «Як же видалити комп'ютер з робочої групи»?
Вам знадобиться
  • - комп'ютер;
  • - права адміністратора.
Інструкція
1
Незважаючи на всі труднощі, дана проблема вирішується кількома найпростішими діями на комп'ютері. На робочому столі персонального комп'ютера натисніть на ярлик під назвою «Мій комп'ютер». Далі правою клавішею миші натискаєте посеред відкритого вікна і вибираєте пункт «Властивості». Дане меню відображає в собі всі параметри і настройки операційної системи.
2
Тепер виберіть пункт «Ім'я комп'ютера». Нижче імені буде вкладка, в якій написана поточна група комп'ютера. Для зміни або видалення робочої групи комп'ютера натисніть на кнопку "Змінити". Якщо потрібно повністю видалити запис, то залишаєте поле вводу порожнім, і натискаєте на кнопку "Зберегти". Проте варто відзначити, що робочу групу за замовчуванням можна залишити під назвою GROUP.
3
Ім'я комп'ютера, яке там прописано, намагайтеся не чіпати. Також можна буде в будь-який момент перевірити, в якій групі знаходиться ваш комп'ютер, і які файли відкриті для загального використання по локальній мережі. Для цього перейдіть в меню «Мережеве оточення». Далі натисніть кнопку «Відобразити комп'ютери робочої групи». Якщо ви не перебуваєте в жодній з спільних відкритих груп, то система просто видасть помилку.
4
В цілому можна сказати, що видалення робочої групи на персональному комп'ютері не займає багато часу. Намагайтеся зробити найбільш оптимальне назву робочої групи комп'ютера, щоб в подальшому не доводилося змінювати його. В операційній системі Windows за замовчуванням завжди стоїть робоча група WORKGROUP. Тобто можна припустити, що на багатьох комп'ютерах групи збігаються, і тому додаткова настройка системи не завжди потрібна.