Як видалити себе з сайту "Мир Тесен". Як зробити видалити себе з сайту МірТесен.

На багатьох сайтах з числа соціальних мереж дуже легко зареєструватися і створити свій профіль з фотографією та описом своїх захоплень, місць навчання, роботи і так далі. Але якщо ви передумали користуватися якою-небудь із соціальних мереж, то видалити свій профіль з багатьох таких мереж просто натисненням однієї кнопки не вийде. Однією з таких мереж є « Світ тісний». Щоб видалити свою анкету з цієї мережі доведеться скоїти кілька кроків.
Інструкція
1
Зайдіть на сайт http://mirtesen.ru/. На верху відкрилася сторінки є поле «Вхід», де потрібно ввести свій Е-мейл та пароль. Якщо все введено правильно, то ви потрапите на сторінку зі своїм профілем. Вгорі сторінки є Напис «Редагувати профіль». Натиснувши на цей напис, ви потрапите на сторінку з усіма даними свого профілю, які ви вказали при реєстрації.
2
Під написом «Мої дані» розташовуються п'ять пунктів для редагування: «Про мене», «Портрет», «Контакти», «Інтереси», «Сайти». За замовчуванням ви відразу потрапите в пункт «Про мене». Тут потрібно стерти всі заповнені поля, але в полях відзначених зірочкою, а це «Ім'я», «День народження» і «Пол», поставити вигадані значення. Пункт «Портрет» можна пропустити. Там можна тільки додавати нові фотографії, а видалити вже наявні неможливо.
3
В пункті «Контакти» видаліть всю інформацію. Не вийде видалити тільки свій е-мейл. В пунктах «Інтереси» і «Сайти» вся інформація видаляється легко. В останньому пункті, «Сайти», потрібно натиснути на кнопці «Зберегти». Ваші дані зміняться на нові, але не все.
4
Далі ви потрапите знову на сторінку свого профілю. Поруч з написом «Редагувати профіль» є напис «Настройки». Клацніть по ній, і ви потрапите в налаштування профілю, де будуть так само ще чотири пункти: «Особисте», «Пароль», «Розлучитися» і «Чорний список». В пункті «Особисте» потрібно відзначити рядок «Мою сторінку бачать:» «ніхто». Вам буде запропоновано описати причину видалення своєї анкети. Тут можна написати коротко «Зміна пмж». По ідеї можна видалити свою сторінку із « Світ тісний», заповнивши тільки цей пункт, але це не завжди трапляється, так як модератори можуть не зробити видалення вашої анкети. Вона може пропасти на деякий час, а потім з'явитися знову. Інші пункти заповнювати не потрібно.
5
Щоб видалити всі фотографії, потрібно зайти на сторінку свого профілю і під своєю фотографією клацнути на слові «фото». Ви потрапите в «Особисті фото». Під кожною фотографією є хрестик, на який потрібно натиснути і ствердно відповісти на пропозицію «Видалити фото». Після того як всі вищеописані операції будуть пророблені ваш профіль точно віддалиться з « Світ тісний».
З часом часті посиденьки в соціальних мережах набридають. Тому у користувача такої мережі іноді виникає бажання видалити свої анкетні дані або зовсім видалити аккаунт. Не всі соціальні мережі дозволяють видаляти аккаунт, а видалення анкетних даних або їх редагування завжди було можливим. У цій статті буде докладно описано видалення даних зі сторінки сайту «Вконтакте».
Вам знадобиться
  • Інтернет-браузер, соціальна мережа «Вконтакте».
Інструкція
1
Усі дані, які ви колись усередині вбивали в поля для відображення інформації, можна легко видалити. Причиною такого видалення може бути усвідомлення того, що введені вами дані хтось може використати проти вас: ви вказуєте телефон, місця роботи, свою домашню адресу. «Вконтакте» стала свого роду базою даних для спецслужб. Відомо багато випадків залякування людини, відправка гнівних sms-повідомлень і т.д.
2
Почніть видалення особистої інформації з фотографії, який називається аватаром профілю. Перебуваючи на своїй сторінці натисніть посилання «редагувати», яка знаходиться навпроти посилання «Моя сторінка». Перейдіть до вкладки «Фотографія». Натисніть кнопку «Видалити фотографію». Також це дію можна зробити за допомогою натискання на посилання «Видалити фотографію» під аватаром вашого профілю.
3
Тепер вам необхідно змінити всю інформацію, яку ви вбивали в анкету користувача. Почніть з самої першої вкладки, редагуйте значення (змінюйте значення на вигадані) або повністю видаляйте їх. Після внесення змін не забудьте зберегти зміни, натиснувши однойменну кнопку.
4
Далі налаштовуємо настройки оповіщення та приватності. Натисніть посилання «Мої установки» в лівій панелі на головній сторінці. На сторінці, перейдіть до вкладки «Конфіденційність». Навпроти кожного пункту виставте значення «Ніхто» або «Тільки я». Натисніть кнопку «Зберегти».
5
На вкладці «Сповіщення» навпроти кожного пункту виставте значення «Ніколи не оповіщати», потім натисніть кнопку «Зберегти». На вкладці «Оновлення» необхідно прибрати всі галочки і натиснути кнопку «Зберегти».
6
В результаті пророблених дій ви побачите абсолютно порожню сторінку. Звичайно, віддалені вами дані вже не зможуть подивитися інші користувачі, але ця інформація ще довго буде зберігатися в базах даних соціальної мережі «Вконтакте».