Як відкрити візу в Іспанію.

Є можливість злітати відпочити в Іспанію ? Не знаєте, які документи потрібно зібрати? Тоді прочитайте цю статтю до кінця. Для того, щоб самостійно оформити і отримати туристичну Шенгенську візу в Іспанію , вам буде потрібно зібрати пакет документів, до якого входять:
Інструкція
1
Ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта Російської Федерації, а не тільки ті, які містять фото та особисті дані, відомості про сімейний стан та прописку;
2
Старий закордонний паспорт, що містить відмітки про колишніх візах, зрозуміло, за умови наявності такого;
3
Дійсний закордонний паспорт. Зверніть увагу на те, що термін дії документа повинен закінчується не раніше, ніж через 3 місяці після вашого передбачуваного повернення в Росію. Крім цього також необхідна копія першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними власника. До речі, якщо у вас два діючих закордонного паспорта, необхідно надати оба.Важно: Звернути увагу на правильність написання вашого прізвища в закордонному паспорті, вона повинна точно такий же, як і в загальносуспільному паспорті Російської Федерації, якщо будуть будь - які невідповідності, то вам відмовлять у візі, пам'ятайте, що будь-які інші документи про зміну прізвища, наприклад, теж свідоцтво про шлюб в даному випадку сили не мають;
4
Також необхідно надати дві кольорові матові фотографії, обов'язково на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см.Обратіте увагу на те, що фото повинні бути без кутів і овалів. Також для існують додаткові вимоги, які пред'являються до фото: над верхівкою повинне залишатися 6 мм білого тла, а обличчя повинно займати 70-80 відсотків по вертикалі від усієї площі зображення;
5
Обов'язково потрібно прикласти і довідку з місця роботи на бланку організації з підписом і печаткою, яка повинна містити: • контактні дані організації, а саме адреса, телефон • копію реєстраційного свідоцтва компанії, в якій ви працюєте • вашу посаду, • дату початку роботи в даній організації, • рівень доходу, тобто прописану суму річного заробітку, • інформація про те, що заявнику надається чергова відпустка зі збереженням робочого місця на весь час поїздки;
6
Також необхідна наявність поліса медичного страхування, який буде дійсним на весь період перебування в країнах Шенгенської угоди, до речі, сума покриття цього поліса повинна бути від 30 000 євро;
7
Додатково необхідно надати будь-які документи, які можуть підтвердити вашу платоспроможність (спроможність). Це може бути, наприклад, виписка з банку про стан рахунку або довідка про обмін валюти з розрахунку не менше 57 євро на добу;
8
Необхідно документальне підтвердження броні авіаквитків;
9
У разі самостійної подачі документів в посольство на отримання візи, до перерахованих вище документів необхідно також додати: особисто підписану заявником візову анкету, яка заповнена англійською або іспанською мовою.