Як видалити історію повідомлень ВКонтакте. видалені старі повідомлення з діалогів.

Соціальна мережа «ВКонтакте» дозволяє листуватися з іншими користувачами сайту в режимі повідомлень (старий режим) або діалогів (новий режим). Видалити переписку з певним користувачем або іншому можна через діалоги, а всі вхідні або вихідні повідомлення - через режим відображення повідомлень.
Інструкція
1
Щоб видалити всю переписку з певним користувачем (діалог), зайдіть в «Мої повідомлення» на вашій сторінці ВКонтакте. Виберіть діалог з користувачем і на рівні вкладок «Діалоги» та «Перегляд діалогів» знайдіть посилання «Дії». Вона розташована в правому верхньому куті над текстом діалогу.
2
Натисніть на це посилання і в випадаючому меню виберіть пункт «Очистити історію повідомлень». На екрані з'явиться попереджувальне повідомлення, в якому розробники сайту попередять вас про неможливість відновлення діалогу в разі видалення, а також кнопки «Видалити» і «Скасувати». Натисніть «Видалити», щоб стерти переписку з людиною.
3
Щоб видалити відразу велику кількість повідомлень, перейдіть за посиланнями: http://vkontakte.ru/mail.php? In = 1 & cnt = 500 - вхідні повідомлення; http://vkontakte.ru/mail.php? Out = 1 & cnt = 500 - вихідні повідомлення; Прокрутіть сторінку з повідомленнями якнайнижче - старі повідомлення будуть автоматично довантажуватися. Після цього поверніться вгору сторінки, натисніть навпроти поля «Виділити» посилання «все» і з'явилася поруч синю кнопку «Видалити». В даному режимі видалення повідомлень ВКонтакте не попереджає користувача про неможливість відновлення видалених повідомлень.
Відео по темі
 http://www.youtube.com/watch?v=N-aitQczUq4
Корисна порада
Очистити всі повідомлення і діалоги одночасно неможливо допомогою інструментів, представлених соціальною мережею ВКонтакте. Плагіни і варезних програмне забезпечення можуть загрожувати безпеці комп'ютера і облікового запису в соціальній мережі, тому краще утриматися від їх використання.
Інтернет-пейджери - зручний засіб спілкування, яке активно використовується мільйонами людей по всьому світу. Однак іноді сліди такого спілкування хочеться скоріше знищити, щоб вони не стали доступні стороннім або, того гірше - не потрапили у відкритий доступ в інтернеті.

Розглянемо, як видалити історію повідомлень в залежності від використовуваної програми.

  1. ICQ. Відкрийте історію повідомлень. Для видалення окремого повідомлення достатньо встановити на нього курсор і натиснути Delete на клавіатурі, або кнопку «Delete selected messages» («Видалити вибрані повідомлення»). Також можна виділити кілька повідомлень для одночасного видалення. Для видалення історії цілком передбачена кнопка «Delete all messages» («Очистити»).
  2. QIP. Відкрийте історію повідомлень контакту (жовта кнопка з буквою «Н» у вікні введення повідомлень). У нижній частині вікна історії є кнопка «Видалити», позвляет очистити історію спілкування з контактом. Контакт, з історією якого здійснюються операції, відзначений у списку ліворуч, при необхідності тут можна вибрати інший контакт.
  3. Miranda. Аналогічно ICQ, можна виділити повідомлення в історії і видалити натисканням Delete. Крім того, цей клієнт дозволяє вибірково видаляти повідомлення, що відповідають якомусь критерію пошуку. Для цього необхідно здійснити пошук, після чого виділити всі знайдені повідомлення і видалити їх.
  4. Mail agent. Клацніть по контакту правою кнопкою миші, в контекстному меню виберіть «Архів повідомлень», і у вікні, натиснути кнопку «Видалити все».
  5. Skype. У цій програмі можливості роботи з історією досить обмежені. Наприклад, видалити історію повідомлень з конкретним контактом неможливо, можна лише повністю очистити всю історію спілкування з усіма контактами. Для цього відкрийте меню Інструменти - Налаштування, перейдіть на вкладку Чати і SMS - Налаштування чату, при необхідності натисніть кнопку «Відкрити додаткові настройки» і натисніть кнопку «Очистити історію».

Крім того, більшість інтернет-пейджерів дозволяють взагалі не вести історію повідомлень. У ряді випадків це може виявитися корисно, адже це позбавляє користувача від небезпеки по неуважності забути вчасно видалити історію, або просто не встигнути це зробити. Встановити настройку, яка забороняє ведення історії повідомлень, можна в настройках відповідного інтернет-пейджера.