Як оформити візу до Німеччини із запрошенням.

Німеччина - дивовижна країна з багатою історією і культурою. Химерним чином в ній поєднуються європейська вишуканість і прогресивні тенденції, німецький педантизм і західне розкріпачення. Відвідайте Німеччину і ви не залишитеся до неї байдужими.
Інструкція
1
На території Російської Федерації діють 4 Консульства Німеччини: в Санкт-Петербурзі, Калінінграді, Єкатеринбурзі, Новосибірську. Залежно від місця вашої прописки ви прив'язані до найближчого консульству і подавати документи на візу ви повинні саме за цією адресою. Німецьке консульство вимагає особистої присутності для подачі документів та отримання візи. Консул має право призначити вам особисту співбесіду, за результатами якого буде ухвалено рішення про відкриття візи або відмову в ній.
2
Зберіть повний пакет документів на візу: - закордонний паспорт; -російський паспорт з пропискою, прилеглій до даного консульству; -анкета для отримання візи російською або німецькою мовою; -медична страховка; -пріглашеніе від громадянина Німеччини; -Ваші фотографії на кожен бланк і анкету; -консульський збір за національну німецьку візу (€ 60 для дорослих і € 30 для неповнолітніх) Запрошуємо повинен підтвердити ваше з ним спорідненість або його право прийняти вас на роботу (у випадку з робочою візою). При цьому він повинен надати документ, що підтверджує його матеріальне забезпечення та здатність утримувати вас, поки ви знаходитесь на території Німеччини. У свою чергу ви, отримуючи візу, повинні надати документи, що доводять ваше неодмінна повернення на батьківщину. Це можуть бути довідки з роботи або місця навчання, деталізація банківського рахунку, документи на власність (квартиру, машину і т.д.), свідоцтво про шлюб. Доведіть консулу, що ви не намагаєтеся втекти в Німеччину до родичів.
3
Запишіться на прийом до консульства: без попередньої броні вас не пропустять. Запис можна здійснити по телефону, на сайті консульства або за допомогою візового центру або турагентства, що допомагає вам у підготовці документів. Запис в консульство платна.
4
Вимоги до паспорту: -закордонний паспорт та копія його сторінки з персональними даними; -в паспорті повинно бути не менше двох порожніх сторінок; -термін дії паспорта закінчується не раніше, ніж через 3 місяці після закінчення поездкі.Требованія до фотографій: -розмір 45х35 мм без полів; -висота особи 32-36 мм, по центру фотографії; -Фотографии повинна бути зроблена не раніше, ніж за пів року до подачі документів. Якщо ви поміняли зачіску або щось у зовнішності - фотографія не годиться; -Особа має бути відкритим: волосся прибрані, окуляри не закривають очі і не мають відблисків; -фон повинен контрастувати з кольором волосся і обличчя.
5
Перед подачею документів переконайтеся в тому, що вони відповідають вимогам консульства. Правила оформлення візи змінюються досить часто.