Як залишитися в Австралії.

Якщо ваша давня мрія - поїхати в Австралію і залишитися в ній жити назавжди, ви можете спробувати реалізувати її декількома шляхами. Для цього потрібно враховувати ваш рід занять і мета переїзду на інший материк. З чого почати?
Інструкція
1
Можливий шлях для жінок - укладення шлюбу з Австралійським громадянином. Для цього необхідно отримати партнерську візу, яка має кілька підтипів: візу нареченої, з якою можна приїхати в країну, щоб протягом 9-ти місяців укласти шлюб. Тимчасова партнерська віза видається на строк до двох років тим, хто вже уклав шлюб, постійна партнерська віза - для подружжя, які прожили у шлюбі більше двох років.
2
Якщо ви вирішили отримати візу нареченої, зберіть наступні документи і подайте їх в консульство: дані нареченого - свідоцтво про народження, австралійський паспорт, свідоцтво про місце проживання, документи, що підтверджують дохід. Наречена повинна надати в консульство паспорт, фотографії та докази того, що ваші стосунки є справжніми і тривалими.
3
Ще один шлях для еміграції - навчання в австралійському університеті. Для отримання австралійського освіти необхідно отримати спеціальну студентську візу на весь термін навчання. Після закінчення навчання випускник має право на ПМЖ, якщо він підтвердить свою кваліфікацію, пройшовши спеціальний тест і набравши прохідну кількість балів - 60. Після цього він отримує статус постійного резидента.
4
Третій шлях - отримання робочої візи. Таку візу отримати досить складно, тим більше, що ви зможете домогтися права на постійне проживання тільки в тому випадку, якщо доведете, що являєтесь цінним і необхідним працівником. Крім того, потрібно буде пройти спеціальний іспит на знання мови. Для отримання права на незалежну професійну імміграцію, необхідно здати тест не менш ніж на 120 балів, заповнити анкету і підтвердити свою кваліфікацію.
5
Бізнес-імміграція - можливість для досить заможних людей. Вам доведеться довести, що ви плануєте займатися цінними економічними проектами: скласти іспит з англійської мови, скласти і продемонструвати бізнес-план. Крім того, потрібно мати не менше 160 000 доларів США на банківському рахунку.