Як емігрувати до Німеччини.

Якщо ви мрієте назавжди виїхати до Німеччини, існує кілька способів втілити вашу мрію в життя. Проаналізуйте всі можливі варіанти і приступайте до оформлення необхідних документів.
Інструкція
1
Перший спосіб стати повноправним жителем Німеччини - укласти шлюб з її громадянином. Отримайте запрошення від майбутнього чоловіка і оформите візу. Однак щоб отримати навіть вид на проживання, доведеться здати тест, який підтвердить, що ви знаєте німецьку мову. Здавати його доведеться всім бажаючим переїхати до Німеччини старше 16 років. Після успішної здачі тесту і отримання виду на проживання необхідно прожити з чоловіком не менше трьох років, а лише потім отримати документи про визнання вас громадянином або громадянкою ФРН. Існує безліч оголошень, що пропонують укласти фіктивний шлюб, проте чиновники досить недовірливі в подібних питаннях і можуть контролювати, чи живете ви разом з іноземним чоловіком чи ні.
2
Другий поширений спосіб переїхати - бізнес-еміграція. Якщо ви володієте достатньо солідними коштами, зареєструйте власну фірму на території Німеччини. Це дасть вам право отримати посвідку на проживання на термін до 1 року. Напишіть бізнес-план, в якому детально розкажіть, яким бізнесом ви припускаєте займатися, і в чому його вигода для німецької сторони. Статутний капітал вашейфірми повинен становити не менше 25000 євро. Надалі вид на проживання можна буде продовжити на три роки, а там вже думати про отримання громадянства.
3
Щоб отримати громадянство в Німеччині, необхідно буде відмовитися від громадянства своєї рідної країни. Стати громадянином має право людина, яка прожила на території ФРН не менше 8 років, який має своє або орендоване житло і здатний себе забезпечувати. Подружжя та рідні діти можуть отримати паспорти разом із заявником, а якщо дитина народилася на території Німеччини, то він вже отримує всі цивільні права.
4
Ще один спосіб назавжди покинути батьківщину і виїхати до Німеччини - попросити політичного притулку. Зверніться в німецьке консульство і розкажіть про те, як вас гноблять в рідній країні. Якщо ви будете визнані біженцем, ви станете повноправним громадянином.