Як підключитися до робочої групи. підключиться до робочої групи з домену win 7.

Робоча група створюється операційною системою Windows автоматично в процесі настройки мережі, дозволяючи користувачеві виконати підключення до вже існуючої робочої групі в мережі або створити нову. Виконання цієї операції не вимагає спеціалізованих комп'ютерних пізнань і здійснюється стандартними інструментами OS.
Вам знадобиться
  • - Windows Vista;
  • - Windows 7.
Інструкція
1
Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню системи і перейдіть в пункт «Панель управління» для ініціації процесу приєднання до робочої групі .
2
Вкажіть пункт «Система й обслуговування" і розкрийте посилання SYSTEM.
3
Виконайте клік миші на поле «Змінити параметри» в розділі «Ім'я комп'ютера, домен і настройки робочої групи» і введіть пароль адміністратора комп'ютера в соответствуюших поле вікна підтвердження.
4
Виберіть вкладку «Ім'я комп'ютера» в діалоговому вікні та натисніть кнопку «Змінити».
5
Вкажіть параметр «Робочої групи» в розділі «Входить в групи» і введіть ім'я обраної робочої групи для підключення до вже існуючої робочої групі або введіть бажане ім'я нової групи для виконання створення нової робочої групи .
6
Натисніть кнопку OK для застосування обраних змін.
7
Вкажіть пункт «Мережа та інтернет» в інструменті «Панель управління» для використання альтернативного методу підключення до робочої групі в операційній системі Windows.
8
Розкрийте посилання «Підключитися до мережі" і перейдіть в розділ «Загальний доступ і мережеве оточення» в головному вікні «Центр управління мережевим і загальним доступом».
9
Натисніть кнопку «Змінити параметри» в розділі «Робоча група» і перейдіть на вкладку «Ім'я комп'ютера» в діалоговому вікні «Властивості системи».
10
Натисніть кнопку «Змінити» і введіть бажане ім'я в поле «Ім'я комп'ютера» в наступному діалоговому вікні.
11
Вкажіть ім'я обраної робочої групи для підключення до вже існуючої групі або введіть потрібне ім'я в поле «Робоча група» для створення нової робочої групи.
12
Натисніть кнопку OK для підтвердження виконання команди і виконайте перезавантаження комп'ютера для застосування обраних змін.
Корисна порада
Пам'ятайте, що при підключенні до робочої групи відбувається видалення існувала облікового запису комп'ютера в домені.