Як захистити фото налаштуваннями приватності.

Викладаючи свої фотографії в соціальних мережах, ви, можливо, захочете обмежити доступ до тих знімків. Змінюючи настройки приватності розміщених зображень, ви отримаєте можливість звузити коло користувачів інтернету, які можуть переглядати ваші фотографії.
Вам знадобиться
  • - браузер.
Інструкція
1
Якщо ви завантажуєте фотографії в один з альбомів соціальної мережі «ВКонтакте», ви маєте можливість виставити приватність альбому в процесі його створення. Для того щоб це зробити, увійдіть в свій аккаунт, ввівши логін і пароль.
2
Клацніть по напису «Мої Фотографії». На сторінці, клікніть по опції «Створити альбом». Вкажіть назву альбому, можете ввести його опис.
3
Для установки налаштувань приватності клікніть по напису «Всі користувачі» в полі «Хто може переглядати цей альбом?». Виберіть пункт із списку. Опція «Всі друзі», яка стоїть в настройках за умовчанням, робить ваші фотографії доступними для перегляду всім користувачам «ВКонтакте».
4
Якщо ви віддаєте перевагу дещо обмежити коло тих, у кого буде можливість переглядати зображення з створюваного альбому, виберіть опцію «Друзі і друзі друзів».
5
Ще сильніше зменшити кількість користувачів, що мають доступ до створюваного альбому, вам допоможе вибір опції «Тільки друзі».
6
Якщо створюваний альбом призначений тільки для вашого особистого перегляду, виберіть опцію «Тільки я».
7
Існують ситуації, коли хотілося б уникнути візиту декількох або одного конкретного користувача в фотоальбом. Для цього зовсім не обов'язково закривати фотографії жорсткими настройками приватності, достатньо скористатися опцією «Все, крім ...». У вікні налаштувань цієї опції виберіть з такого ж списку, що розкривається ступінь доступності альбому для користувачів. В поле «Кому заборонений доступ?» Введіть ім'я користувача, який не буде бачити альбом з цими налаштуваннями приватності.
8
Опція «Деякі друзі» дозволить зробити альбом доступним тим користувачам зі списку ваших друзів, кого ви відзначите у вікні налаштувань цієї опції.
9
При необхідності точно таким же чином ви можете налаштувати можливість розміщення коментарів до ваших фотографій. Виберіть потрібну ступінь приватності із списку в полі «Хто може коментувати фотографії?».
10
Клацніть по кнопці «Створити альбом». Виберіть на одному з дисків комп'ютера фотографії для завантаження і завантажте їх у створений альбом.
11
Якщо вам знадобилося змінити налаштування приватності вже створеного альбому, перейдіть до списку своїх альбомів і клікніть по напису праворуч від слова «Доступний». Виберіть потрібну ступінь приватності альбому із списку.